Miféle növény lehet ez?
Figyelt kérdés
kisebb korában is kérdeztem már akkor se tudtak itt konkrétumot mondani, az biztos hogy nem gyom, megvastagodott fás szára lett magról keltettem valamit de se mandarin se körtére nem emlékeztet (ezek rémlenek nemtom volt-e valami más is)2016. jún. 26. 20:31
2/5 anonim válasza:
Nem lehet esetleg valami almaféle? Egy biztos, hogy nem gaz, hanem valamilyen faféle, de egyelöre nem túl jellegzetes.
Egy levelet picit dörzsölj meg és szagold meg. A legtöbb gyümölcsfa levelének illata hasonlít a gyümölcsére. Esetleg így ki tudod találni.
3/5 A kérdező kommentje:
én is almára tippeltem de kioktattak itt előzőleg hogy ez biztos hogy nem az szóval nemtudom. de köszi a tippet ki fogom próbálni
2016. jún. 26. 21:20
4/5 anonim válasza:
esélyes, hogy valami almaféle, én japánbirsre gondoltam elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!