Van valamilyen jelentosege annak, hogy a mustot milyen hordoban, tartalyban forralom ki? Vettem egy uj tolgyfahordot es nem tudom, hogy egybol abba fejtsem a mustot, vagy egy regebbi hordoba, es amikor kiforrt, akkor fejtsem at az uj hordoba.
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 11:52
2/6 anonim válasza:
Forrald ki, mosd ki renbesen, aztán jó.
3/6 anonim válasza:
Ilyenkor érdemes a forralást az újban csinálni, a tárolást a régiben. Majd pedig pár év múlva az új hordó is eléri a régi hordó ízvilágát, bejáratódik, eltűnik a nyers, friss, új fa íze. Persze ha egyáltalán a fogyasztók kiérzik a különbséget, mert nem mindenki.
Pár év múlva pedig már mindegy lesz melyikben forralod és melyikben tárolod.
4/6 anonim válasza:
Ahogy a 3 írta .Főleg vörösborok kiforrására ajánlott,mert ott egy olyan jellegzetes ízt kap,amit semmi más nem tud adni .Musttal kell beavatni,mert az nagyon jól megdolgozza a belső részt .
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen Mindenkinek a valaszt!
Pont forditva csinaltam volna magamtol...pont arra a hibas logikara alapozva, hogy mindegy miben forr a must, a bor legyen uj hordoban, ne tizen-huszon (?) evesben.
2017. szept. 4. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!