Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Használhatnám én az alsó...

Használhatnám én az alsó matrac helyét ágyneműtartónak, vagy ez hülye ötlet?

Figyelt kérdés
[link]
2025. ápr. 8. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a modellel nem működik, mert ágyneművel a tetején már nem fogod tudni betolni. De lehet, hogy van lehetőség matrac helyett ágyneműtartóval kérni, kérdezz rá.
2025. ápr. 8. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Alsó matrac nem lenne. Csak hát a két vége szabad, csak matrac zárja le.

Nincs hozzá matrac.

2025. ápr. 8. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak az első képet néztem, azon nem úgy tűnt, hogy levehető a matrac. Amúgy tartom amit mondtam, nem lenne praktikus a matractartó léccel sem. Na meg akkor hova teszed a matracot addig... Keress inkább egy olyan modellt, amihez rendes ágyneműtartó van.
2025. ápr. 8. 23:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak egy matrac lenne, alsó nem, de már lemondtam róla. Az ágyneműtartók mind kicsik az ilyen típusoknál, úgy saccolom, nem fér bele egy paplan.
2025. ápr. 9. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Egy átlagos új fajta 2 személyes ágyneműtartós franciágy tetejének mennyi a súlya kb.?

A matrac rácsos résznek. Sajnos eddig csak olyan ágyunk volt aminek bazi nehéz volt felemelni a tetejét. Ha megtudnám, hogy mennyi az átlagsúlya, az alatt keresgetnék a favin. Köszönöm :)

Érdemes matracot venni bele? Elmúlna a lent írt probléma?

Kinyitható ágynemütartós kanapén alszok már lassan 4 éve. Egy egyszerü szivacs a matraca, ami kb 2 nap után már eldeformálódik, és lóg le az ágyról. ("Összecsukott" állapotban használom általában)Úgy nyílik maga az ágy, hogy ugye ágynemütartó ki, és akkor...

Tudnátok mutatni ilyen ágykeretet?

Legyen ágyneműtartója, fejtámlája, de van egy olyan speciális igényem, hogy a sötétben ne tudjunk belerúgni. Nem ragaszkodnánk a sarkos, szögletes vonalvezetéshez, de sajnos ezzel van tele a net. 180x200cm-es méretben keresnék, eddig sajnos nem túl sok sikerrel..

Szerintetek milyen minőségű lehet ez az ágy és milyen problémák lehetnek vele?

Mindenképpen 180 centi széles, kárpitozott fejtámlás és ágyneműtartós ágyat szeretnék de webshopokon kívül sehol máshol nem találtam ilyet. Előre is köszi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!