Meglévő rugós ágyra milyen matracot érdemes, vagy kell venni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hello mindenki! Párom és én új matrac vásárlása előtt állunk,mert a jelenlegivel nem érhető el minősègi alvás. Ő elég apró termet és alig 60 kg. Én,viszont magas vagyok 90 kg. Testsúllyal. Annyiféle matracot árulnak,hogy nemigazán tudjuk hol lenne érdemes...
120 kg vagyok, jelenleg egy olcsó vékony matracon “alszom”, minden reggel fáj a derekam, a vállam, a nyakam, meg úgy mindenem. Életemben nem voltam ennyire kialvatlan. A dolog pikantériája még, hogy albérletben vagyok, és a tulaj nem engedi kidobni ezt a 100 forintos...
Kinyitható ágynemütartós kanapén alszok már lassan 4 éve. Egy egyszerü szivacs a matraca, ami kb 2 nap után már eldeformálódik, és lóg le az ágyról. ("Összecsukott" állapotban használom általában)Úgy nyílik maga az ágy, hogy ugye ágynemütartó ki, és akkor...
Egyszemélyes, 90x200 kéne, 100k alatt lehetőleg.
Viszonylag keményet keresünk és szivacsot. Ha lehet memóriahabbal. Jó lenne, ha bírná a terhelést és nem lenne kifeküdve 1-2 év alatt. Melyik márkák jók/megbízhatóak? Kinek mi vált be?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!