Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Meglévő rugós ágyra milyen...

Meglévő rugós ágyra milyen matracot érdemes, vagy kell venni?

Figyelt kérdés
Van egy rugós ágyunk, ami már eléggé megsüllyedt mindkettőnk alatti részen. Viszont magának az ágynak egyéb részen nincs semmi baja. Arra gondoltunk, hogy nem új ágyat vennénk, hanem csak egy matracot erre. Viszont egyáltalán nem ismerjük a matracokat. Milyet kellene így erre venni?

2025. jún. 7. 12:02
 1/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem a kérdést, hogy egy válaszban olvastam, hogy nem mindegy, hogy milyen az ágyrács. Másféle ágyrácshoz más típusú matrac való. Ez alapján gondoltam, hogy egy komplett ágyra sem mindegy, hogy milyet rakunk.
2025. jún. 7. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
A matracnak megfelelő alátámasztás szükséges, ezért kell neki egy ágyrács. A legolcsóbb verzió lécezés házilag. Ez nem olyan kényelmes, mint a laprugós verzió, de ez örök életű.
2025. jún. 7. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nár gödrös, akkor csináltatni kell, szivacsoztatni, rugótlekötni stb. Rápakolni felesleges.
2025. jún. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Milyen matracot èrdemes vásárolni?

Hello mindenki! Párom és én új matrac vásárlása előtt állunk,mert a jelenlegivel nem érhető el minősègi alvás. Ő elég apró termet és alig 60 kg. Én,viszont magas vagyok 90 kg. Testsúllyal. Annyiféle matracot árulnak,hogy nemigazán tudjuk hol lenne érdemes...

Erősen túlsúlyos embernek milyen matracot érdemes venni?

120 kg vagyok, jelenleg egy olcsó vékony matracon “alszom”, minden reggel fáj a derekam, a vállam, a nyakam, meg úgy mindenem. Életemben nem voltam ennyire kialvatlan. A dolog pikantériája még, hogy albérletben vagyok, és a tulaj nem engedi kidobni ezt a 100 forintos...

Érdemes matracot venni bele? Elmúlna a lent írt probléma?

Kinyitható ágynemütartós kanapén alszok már lassan 4 éve. Egy egyszerü szivacs a matraca, ami kb 2 nap után már eldeformálódik, és lóg le az ágyról. ("Összecsukott" állapotban használom általában)Úgy nyílik maga az ágy, hogy ugye ágynemütartó ki, és akkor...

Milyen fajta matracot érdemes venni?

Egyszemélyes, 90x200 kéne, 100k alatt lehetőleg.

Milyen matracot érdemes venni?

Viszonylag keményet keresünk és szivacsot. Ha lehet memóriahabbal. Jó lenne, ha bírná a terhelést és nem lenne kifeküdve 1-2 év alatt. Melyik márkák jók/megbízhatóak? Kinek mi vált be?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!