Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 90x200x19 matracra, mekkora...

90x200x19 matracra, mekkora méretű hagyományos (nem gumis) lepedő szükséges?

Figyelt kérdés

2025. aug. 20. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb a gumis de kb negyven centit számolj hozzá minden oldalról.
2025. aug. 20. 10:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Régóta én is gumis lepedőket veszek csak, ezért rá kellett keresnem.

A 90-es matracra a 140cmx240cm-es sima lepedő való, de láttam 135x240-t és 150x250-t is, tehát 5-10 cm eltérés lehet ide-oda. Kisebbet nem szoktak csak gyerekágyba venni.

[link]

2025. aug. 20. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden iányba lelógjon legalább 30 centimétert és alá lehet hajtan , nem mászkál össze-vissza !
2025. aug. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Mosdó leeresztőnél a hagyományos sima rácsot, a pálcás köpülős automata leeresztőt, vagy a klikk-klakk leeresztőt érdemesebb venni?

Fürdő felújítás előtt állok, nekem a hagyományos rácsos van. Nem tudom mennyire kihasználhatóak a gyakorlatban a pálcás köpülős vagy klikk klakk automata leeresztők előnyei? Ti kihasználjátok?

Beépíthető konyhai szemetest vagy hagyományos kukát praktikusabb használni?

Melyiket szeretitek jobban? Beépítettnél jó, hogy nincs szem előtt a kuka, de szerintem szörnyű tisztán tartani, kényelmetlen. Gondolkodom kiszedetem a beépített szemetest. Csak én nem szeretem a beépítettet vagy mások sem?

Milyen sütőt válasszak? Gőzsütő tényleg jobb mint a hagyományos?

Gőzsütőt lehet hagyományos módon is használni nem?

Koszfogó lábtörlőről vélemények?

Érdemes venni, jobb, mint egy hagyományos lábtörlő?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!