Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Valósak ezek a hatalmas...

Valósak ezek a hatalmas akciók a Jyskben a matracokra, vagy csak beetetés? És valójában az eredeti áraikon árulják akciósként?

Figyelt kérdés

2025. okt. 18. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem beetetés, tényleg ilyen akcióik vanna, én vásároltam is így náluk.

Sőt, az eladóktól azt is meg tudod kérdezni hogy lesz-e a közeljövőben akció abban a termékcsoportban amit épp venni szeretnél, pár hetet látnak előre. Egyik alkalommal az előttem vásárolni akarónak szóltak is hogy ha vár vele pár napot akkor a következő heti akcióban meg tudná venni olcsóbban amit kiválasztott, el is rakták neki addig a termékeket. Persze ez nyilván üzlet és eladó függő is.

Az eredeti árat meg tudod nézni egy korábbi online reklámújságjukban és le tudod ellenőrizni hogy tényleg annyiba került mint most mondják.

2025. okt. 18. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most vettem extra kemény rugós matracot 110 helyett 55.000-ért.qva jó. 😉
2025. okt. 18. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően az akciós ár a kb reális. Az akció nélküli meg horror drága. 170ért vettük kb 7-8 éve, akciüó nélkül 250e lett volna.
2025. okt. 18. 15:13
 4/7 A kérdező kommentje:
És jó minőségűek a matracaik?
2025. okt. 18. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:

A miénk ilyesmi:

[link]

(amit vettünk azt már nem kapni).

Nekünk bevált, teljesen jó, kényelmes, kemény, tartós.

2025. okt. 18. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
A jyskben kb mindig 40-70% akció van mindenre, a fél bolt páros héten a másik fele meg páratlan héten akciós, franc se érti hogy nem bírságolják meg őket…. Nem mellesleg a nem vákumozott matracokat kénytelen vagy velük házhozszállíttatni vagy 15ezerért, mert ugyan beférne a kocsidba, ha kicsit meghajtod, de akkor bukod a garanciát
2025. okt. 18. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem valós.

[link]

[link]

Az Jyskes 140.000 helyett 50.000, a másik normál áron 58.000.

2025. okt. 19. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Vajon ebben mi lehet az apróbetűs beetetés? (munka németben)

Rendezik a papírokat/munkát/szállást és még nem is kell max nagyon alapszinten tudni németül?Túl szép hogy igaz legyen.Több helyen olvastam, hogy külföldön kerülni kell a munkaközvetítőket meg úgy en bloc a magyarokat ha valaki emigrálni akar.Mit gondoltok erről?

Beetetés elkeseredett anyukák/nők vagy mi ez a szingliszulotarskeresön??

Tegnap láttam egy reklámot az említett társkereső oldalról. Gondoltam egy próbát megér, csináltam 1 félig kitöltött adatlapot. Két nap alatt 30 anyuka küldött rapid üzenetet. A 90 százalékuk legalább 100, van aki háromszáz kilométer és lakik tőlem. Viszont a többi...

A többi szektorban is megindult már a választás előtti kormánypropaganda, illetve osztogatás?

A gazdáknál már igen. Már ebben az évben elkezdték a propagandát az alvó sejtek, pl magro.hu, nak, stb. Szerintem a háttérben már a pénzosztás is megindult/folytatódott a párthoz lojális egyedek esetében, pl fiatal gazdák, agrár informatikai és média szektor, meg ilyenek.

Mi értelme van annak amit a Disney az utóbbi években csinál a Star Wars-ban? (film/epizód végi, később kukázott fanservice cliffhangerek)

Ez számomra Star Wars rajongóként rohadtul bosszantó, frusztráló és értelmezhetetlen, évek óta csinálják ezt, hogy szint az összes film vagy sorozat végére beraknak valami hatalmas hype-ot felkorbácsoló fan-favorite karaktert vagy eseményt, hogy után meg elkaszálják az...

Mi a garancia arra, ha több mint 30 év múlva nyugdíjba megyek, hogy kapok nyugdíjat?

Mivel vonják tőlem jogosan várnám el, hogy 100%-ra biztosítva legyen.... Csak ugye vannak akiknek aránytalanul nagy a nyugdíjat kapnak, és vannak akiknek választáskor nyakra főre osztogatja a partallam

Magyar Péternél lehet csak "beetetés" amit csinál?

Nekem, jelenleg szimpatikus eddig,hogy nem ért egyet Ukrajna feltétel nélküli támogatásával.Illetve,hogy a jelenlegi politikai elitet tokkal, vonóval száműzni kellene. Az EU-hoz való viszonyról, elképzelésről nem derül ki sok. Viszont, felmerült bennem,hogy mi van,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!