Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Olyan kanapé, ami egyszemélyes...

Olyan kanapé, ami egyszemélyes kényelmes ággyá alakítható?

Figyelt kérdés
Strapabíró, ami nagyobb teherbírású (kövér ember alá).

ápr. 28. 08:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Egy szobas lakasban egyszemelyes agy van, oda szeretnek egy kanape szeruseget. Egy nagyobb egyszemelyes agy meretut, vsgy egy kisebb sarokkanapet.
ápr. 28. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy kanapé sosem ér fel egy kényelmes ággyal, pláne nem nagy teherbírású. A kanapék, kinyitható átalakítható garnitúràk sima keményebb szivacsból vannak, aminek semmi köze a hideghab matracokhoz ami többféle anyagból, sűrűségből van, testsúlyhoz igazítva
máj. 3. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyesmiben gondolkozz:

[link]

Nekem hasonló van, valóban egyszemélyes, és ahogy 2 írta, azért kényelmes nem biztos hogy lesz, esetleg plusz matraccal. De ha fontosabb a tér tágítása és a kanapé megléte, akkor jó lehet.

Ez az enyém, vendégágynak, két éves, egy amolyan olcsóbb fajta:

[link]

máj. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Egyszemélyes kanapét keresünk, amit alvásra használnánk, de nem kell, hogy kinyitható legyen. Hol lehet jó minőségűt venni?

Összefoglalva:- a nappaliban lenne a kanapé (nem ágy, nem heverő)- alvásra használná egy fő (minden nap)- nem kell, hogy kinyitható legyen- jó lenne, ha ágyneműtartója is lenneIlyesmire gondolunk: Hol érdemes még nézelődni, ahol tényleg jó minőségű termékek vannak?

Milyen egyszemélyes ágyat vegyek amin jól szellőzik a matrac?

Eddig egy kihúzható kanapén aludtam, de nagyon nem jó a matraca alvásra, inkább ülni jó rajta, de én már 2+ éve ezen alszom minden nap. Le szeretném cserélni, ágykeretet néztem, de tanácstalan vagyok. Eddig néztem Ikeát, Bútor1, Favi, Möbelix stb, mindenhol mások a...

Létezik jó minőségű egyszemélyes memóriahabos ágy?

hol találok ilyet, megbízatót? mindenhol csak kétszemélyes ill. franciaágyakat találok memóriahabbal

Egyszemélyes ágy, milyet?

Egy aránylag olcsó egyszemélyes ágykeretre lenne szükségem. Szerintetek milyen áruházban érdemes körülnézni, ahol jobb minőségű bútorok vannak? Online is nèzelődtem..sok azonos ágy van elérhető sok webshopban. De az az érzésem azok elég gagyik. Akinek van személyes tapasztalata az érdekelne!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!