Megjött már az új villanyszámlátok? Kinek mennyi lett?
#5: Attól függ mi az a több minden és hogyan használod...
Egyébként nekem is annyi mint eddig
Noshàt, 166kwh-s fogyasztàssal 6500körül.
Hasonlóan vagyok, mint #7, de a tv-m kb àllandóan megy, plusz van jópàr apró, de fix fogyasztóm.
103 kWh, 3884 Ft. Kb annyi, mint eddig.
#7 panel, azért ilyen alacsony. Se kert, se locsolás, se fűnyírás, se medence, se semmi. Cserébe non-stop a 4 fal között. Hú de jó... :) Nekünk is 3000-3200 Ft körül szokott lenni, 80-85 kWh/hó, most a klíma miatt lett 600 Ft-tal több.
Eddig 5597 Ft volt minden hónapban, mert átalányt fizetek, most szeptember vége felé lesz az éves leolvasás. Pont ezért lepődtem meg, hogy ebben a hónapban nem ennyi, hanem olcsóbb lett: 5521 Ft.
Nem tudom mi okozza a csökkenést, nem bogarásztam végig a számlát, mert annyira nem érdekelt. Csak azt néztem meg, hogy ugyanúgy 150kWh-t számláztak, mint eddig.
100 m2-es családi ház + garázs. Klíma, egyéb nagy fogyasztó nincs. Melegvizet gázzal állítjuk elő, amiből az éves fogyasztás 1600 m3.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!