Fűtés költségmegosztó a radiátoron lehet oldalra is szerelni? Vagy van erre valami szabvány?

válasza:

válasza:További kérdések:
Vegre elkoltoztem otthonrol, sajat alberletbe. A villanyszamla 1683 Ft fogyasztast mutat, a rendszerhasznalati dij pedig 9129 Ft
Korábban néztem már a lakossági tarifák működését és láttam ezt az éjszakai áramot, hogy van olyan tarifa mód, hogy völgyidőszakban kevesebbet kell az áramért fizetni.Már akkor is felmerült bennem egy akkumulátor töltősdi megoldás, de most meg szembe jött velem egy DW...
Van gáz kazán, de mivel az egész házat fűtenem kell legalább minimálisan, a nem használt szobákban szinte teljesen lezártam a radiátorokat.
Panelba szeretnék, de nem tudom érdemes-e a nagy nevüekkel csináltatni, akit feldob a net, vagy van-e jobb ár-érték arányú szerelő,
A napfényben a nő nem tudta kiolvasni, hogy mi van odaírva, nem tudom mit adott meg de a számlán lévő fogyasztás több mint ami jelenleg a mérőn van. Kaptunk 400.000 forintról számlát. Igen, már voltunk az MVM-nél. Le is nullázták a számlát, de most megint kiküldték....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!