Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi hazánkosok kire szavaznának...

Mi hazánkosok kire szavaznának, ha nem tudnának a saját pártjukra voksolni?

Figyelt kérdés

2025. máj. 30. 19:19
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Akkor nem szavaznának senkire
Jobbik
2RK
TISZA
MKKP
Momentum
DK
LMP
Egyéb párt
19 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Már miért ne tudnának a saját pártjukra?

Tudsz eseted talán vagy ezt miért nem írtad bele?

2025. máj. 30. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

A másodlagos pártpreferenciára kérdezett rá.

Amúgy meg szerintem a többség számára ez a Fidesz lenne, 2018-ban a Jobbikosok nagy részének is ez volt a másodlagos pártpreferenciája és a régi Jobbik és Mi Hazánk szimpatizánsok kb. megegyeznek.

2025. máj. 30. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
#1: egyszer lenne, hogy a kérdésre válaszolsz...
2025. máj. 30. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Természetesen, Nyerges Andréra, mint, minden igaz magyar ember.
2025. máj. 30. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Én nem lennék abban biztos, hogy a fideszre húznák. Régen olvasgattam a kurucinfót, de csak a kommentek miatt, és minden fideszes trollt elküldtek a vadhajtásokra, és az volt az érvük, hogy ők sem mennek oda trollkodni, s hogy itt ne okoskodjon egy "birka".

Amikor megjelent a Magyar Péter egyszer sem voltam ott, mert nekik gondolom Toroczkai László az istenük, csak az a "baj" esélytelen leváltania a fideszt, és közvetve hatalomban tartják.

2025. máj. 30. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
A magam nevében tudok válaszolni: vagy nem szavaznék, vagy direkt érvénytelenül szavaznék. Egyik magyarellenes maffiára sem tudnék tiszta lelkiismerettel szavazni.
2025. máj. 30. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
az anyapártra természetesen
2025. máj. 30. 19:55
 8/9 D-Mano ***** válasza:
41%
Érvénytelenül szavaznék. 🙂
2025. máj. 30. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
45%

Nem szavaznék. Ennyi.

Ha azt várnád, hogy akkor a poloskapártra naiv vagy.

2025. jún. 21. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan ország ahol egy átlagos ember, pl gyári munkás, irodai adminisztrátor 10 éven belül saját tulajdonú lakásra szert tud tenni a fizetésésből?

Panaszkodnak hogy egy fiatal nem tud házat venni, kivétel ha évtizedekre eladósítja magát. Melyik országban fizetnek annyit egy munkásnak hogy abból házat tudjon venni? USA-ban sem tudnak a fiatalok házat venni, csak ha 30 évre vesznek fel hitelt.ha egy fiatal párnak...

Tisza a saját kérdőívén milyen kérdéseket tesz fel?

Nem akarom kitölteni, kritizálni se csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kérdéseket tesznek fel? Ha volt már ilyen kérdés a gyk-n és jött rá válasz azt is belinkelhetetik. A válaszokat előre is köszönöm.

Miértnem fagyassza be a saját fizetését Orbán, mintegy szolidálva az emberekkel?

Az utóbbi években elég sokat emelt a saját fizetésén, már 7 milliót is hazavisz havonta. Látva, hogy az infláció folyamatosan megdrágít mindent, és sokan nehezen jönnek ki hó végén, miértnem fagyassza be a saját fizuját a többi vezető politikuséval együtt,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!