Mi hazánkosok kire szavaznának, ha nem tudnának a saját pártjukra voksolni?

válasza:Már miért ne tudnának a saját pártjukra?
Tudsz eseted talán vagy ezt miért nem írtad bele?

válasza:A másodlagos pártpreferenciára kérdezett rá.
Amúgy meg szerintem a többség számára ez a Fidesz lenne, 2018-ban a Jobbikosok nagy részének is ez volt a másodlagos pártpreferenciája és a régi Jobbik és Mi Hazánk szimpatizánsok kb. megegyeznek.

válasza:

válasza:

válasza:Én nem lennék abban biztos, hogy a fideszre húznák. Régen olvasgattam a kurucinfót, de csak a kommentek miatt, és minden fideszes trollt elküldtek a vadhajtásokra, és az volt az érvük, hogy ők sem mennek oda trollkodni, s hogy itt ne okoskodjon egy "birka".
Amikor megjelent a Magyar Péter egyszer sem voltam ott, mert nekik gondolom Toroczkai László az istenük, csak az a "baj" esélytelen leváltania a fideszt, és közvetve hatalomban tartják.

válasza:

válasza:Nem szavaznék. Ennyi.
Ha azt várnád, hogy akkor a poloskapártra naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
És nem kell kölcsönöket felvenniük.
Panaszkodnak hogy egy fiatal nem tud házat venni, kivétel ha évtizedekre eladósítja magát. Melyik országban fizetnek annyit egy munkásnak hogy abból házat tudjon venni? USA-ban sem tudnak a fiatalok házat venni, csak ha 30 évre vesznek fel hitelt.ha egy fiatal párnak...
Nem akarom kitölteni, kritizálni se csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kérdéseket tesznek fel? Ha volt már ilyen kérdés a gyk-n és jött rá válasz azt is belinkelhetetik. A válaszokat előre is köszönöm.
Az utóbbi években elég sokat emelt a saját fizetésén, már 7 milliót is hazavisz havonta. Látva, hogy az infláció folyamatosan megdrágít mindent, és sokan nehezen jönnek ki hó végén, miértnem fagyassza be a saját fizuját a többi vezető politikuséval együtt,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!