Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki keres a legtöbbet a globáli...

Gelazso kérdése:

Ki keres a legtöbbet a globális felmelegedés mesén?

Figyelt kérdés

szerintem csak félelem keltés és egy útja a pénz kicsalásának. újabb tudományos bizonyítékokról hallottam

hogy nem melegszik tovább.

bár biztos nehéz elhinni nyáron egy melegrekord megdöntése után( bár az sem jelent semmit)

2012. júl. 15. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Az állam, mert "környezetvédelmi szolidaritási adó" címen a végtelenségig emelheti a benzin árát. Ha nem lenne ez a sötétzöld hiszti, itt is lehetne 150 Ft-os benzin mint amcsiban!
2012. júl. 15. 21:29
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is az állam. Így rengeteg szigorítást, műszaki előírást be lehet vezetni, nemcsak a közlekedésben hanem az iparban is, és mindenkit fossá lehet adóztatni környezetvédelem címén.
2012. júl. 15. 21:30
 3/14 anonim ***** válasza:
46%

" Ha nem lenne ez a sötétzöld hiszti, itt is lehetne 150 Ft-os benzin mint amcsiban!"

És 50 forint lenne az E85, ezt is tegyük hozzá.

2012. júl. 15. 21:31
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Az biztos, hogy a kormány keres rajta, de az is biztos, hogy nem ők tehetnek róla, hogy már csak két évszak van, a tél meg a nyár.Én a70-80-as években is voltak nagyon melegek, de nem emlékszem, hogy ilyen gutaütős, elviselhetetlen kánikulák lettek volna.Szóval, valami változás biztosan van.
2012. júl. 15. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

> újabb tudományos bizonyítékokról hallottam

> hogy nem melegszik tovább.

Hol hallottál? Csak nem a kedvenc összeesküvés-elméletes oldaladon olvastad?

2012. júl. 15. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
kár, hogy a globális felmelegedés nem mese.
2012. júl. 15. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
legtöbbet a globális felmelegedést tagadók keresik, ők az olaj, szén és földgázipari vállalatok. Mert még mindig ezekből állítják elő az energia nagy részét.
2012. júl. 15. 21:49
 8/14 anonim válasza:
96%
Nem a globális felmelegedés a mese, az létezik. A mese az, hogy az ember befolyásolja. A bolygó ciklikusan lehűl majd felmelegszik...globálisan. Mi csak egy kicsit gyorsítani tudunk a folyamaton, ami előbb utóbb úgyis végbe megy.
2012. júl. 15. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
A Föld bonyolultabb szerkezet annál, mintsem hogy az átlag pórnép megértse, aki a hétköznapi politikát is alig éri fel ép ésszel az lehet, hogy mesének véli a dolgot, de mondjuk a Bering-szorosonál vagy a Maldív-szigeteken mást gondolnak a dologról. Ez nem valami elvont, megfoghatatlan dolog, jelen van Magyarországon is: [link]
2012. júl. 15. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:
26%
A nagy orrú barátaink :)
2012. júl. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy is van ez akkor?

A környezetszennyezés miatt van globális felmelegedés, vagy azért mert időszakonként mindig van, és pont abba az időbe esünk, amikor van?

Ha a globális felmelegedés miatt megemelkednek a Földön vízszintek, akkor azzal arányosan a síkságok, dombok, illetve hegyek tengerszint feletti...

Tehát ha mondjuk 1 méterrel megemelkedik az óceánok vízszintje, akkor egy méterrel alacsonyabbak lesznek a hegyek, illetve dombok tengerszint feletti magassága a térképeken?

Minket ismét átvertek?

A globális felmelegedés nem létezik?

Mi ennek a globális felmelegedés problémájával foglalkozó film címe?

még régebben láttam,arra emlékszem hogy az egész film tulajdonképpen egy előadás felvétele,ahol egy férfi beszél pódiumon és különböző diákon mutatja be az okokat,következményeket. Nagyon boldog lennék ha újra megtalálhatnám :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!