Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha választhattál volna,...

Ha választhattál volna, melyik országba születtél volna és miért? Van álomországod, ahova ki szeretnél menni?

Figyelt kérdés
A Magyarországot most nem veszem igazi válasznak :D

2012. júl. 20. 19:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Svájc, Franciaország, esetleg Japán vagy Luxemburg.
2012. júl. 20. 20:50
 12/24 anonim ***** válasza:
Svájc, USA.
2012. júl. 20. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ausztrália, Új-Zéland. Távol vannak más országoktól, / nem véletlenül hívják az ausztrálok hazájukat "Down under"-nek /, jó a klímájuk, nem zsúfoltak a városaik, gyönyörűek a tájaik, nyugis országok.

Európai országok közül: Nagy-Britannia / onnan főleg Skócia /: tetszik a brit kultúra.

2012. júl. 20. 22:03
 14/24 anonim ***** válasza:
47%

"Nekem túl angolszász ,az USA kicsit már európaibb."

Semmi közöm, hozzá, mert mindenkinek a magánvéleménye, de ezt hogy? Szerintem éppen az USA áll a legtávolabb a kontinentális európai kultúrától, a britek határeset. Nem elég, hogy az USA-ban kéz-fej-láb ökörhugyozásban mérnek, még az idióta focijuk - már ha azt lehet annak nevezni - is éles ellentétben áll Európával. A britek legalább normális, európai focit játszanak. És még lehetne sorolni, hogy az USA mennyire nem éppen Európa. De ez csak az én véleményem. De már említettem, hányni tudnék az angol-szász kultúrától, amibe az USA is tartozik.

2012. júl. 20. 22:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sem éppen "európai" az USA, kultúra és szokások tekintetben kb. olyan távol áll Európától, mint mondjuk Egyiptom vagy Japán.
2012. júl. 20. 22:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Svédország (leginkább), Dánia, Németország, UK, USA, Norvégia, stb.; Kelet-Európa semmiképp.
2012. júl. 20. 23:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Németország, Egyesült Királyság (de inkább Nagy-Britannia), Franciaország, Svájc, Ausztria, Ausztrália, Új-Zéland, Kanada
2012. júl. 20. 23:24
 18/24 anonim válasza:
100%
Nekem Egyiptom. Én bánom,hogy nem ide születtem,de az álmom már teljesült,mert itt élek és itteni férjem van,valamint már egy közös babánk is. :DD
2012. júl. 21. 00:51
 19/24 anonim ***** válasza:

00.51!

Gratulálok és, hogy hívják a picit :DD??

2012. júl. 21. 11:09
 20/24 anonim válasza:
Adam Mahmoud :))
2012. júl. 21. 19:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!