Ha választhattál volna, melyik országba születtél volna és miért? Van álomországod, ahova ki szeretnél menni?
Ausztrália, Új-Zéland. Távol vannak más országoktól, / nem véletlenül hívják az ausztrálok hazájukat "Down under"-nek /, jó a klímájuk, nem zsúfoltak a városaik, gyönyörűek a tájaik, nyugis országok.
Európai országok közül: Nagy-Britannia / onnan főleg Skócia /: tetszik a brit kultúra.
"Nekem túl angolszász ,az USA kicsit már európaibb."
Semmi közöm, hozzá, mert mindenkinek a magánvéleménye, de ezt hogy? Szerintem éppen az USA áll a legtávolabb a kontinentális európai kultúrától, a britek határeset. Nem elég, hogy az USA-ban kéz-fej-láb ökörhugyozásban mérnek, még az idióta focijuk - már ha azt lehet annak nevezni - is éles ellentétben áll Európával. A britek legalább normális, európai focit játszanak. És még lehetne sorolni, hogy az USA mennyire nem éppen Európa. De ez csak az én véleményem. De már említettem, hányni tudnék az angol-szász kultúrától, amibe az USA is tartozik.
00.51!
Gratulálok és, hogy hívják a picit :DD??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!