Ezek közül melyik kivégzési formát választanád ha halálra ítélnének?
A, eset
- szíven szúrnak
- kikötöznek a sínekre
- lelöknek a Taigetoszról
- felakasztanak
B, eset:
- szíven szúrnak
- kikötöznek a sínekre
- lelöknek a Taigetoszról
- felakasztanak
- villamosszék
- golyó általi halál
A méreginjekciót azért nem írtam, mert akkor mindenki azt választaná :)
A. Taigetosz
B. golyó (persze főbe és nem valami amatőr által :D)
Taigetosz egy Spárta melletti hegy, ahonnan soha senkit nem dobtak le, ez egy tévhit.
A családok az általuk életképtelennek ítélt csecsemőket kitették egy helyre, ahonnan a gyermektelen nők szabadon elvihették őket és sajátjukként felnevelhették.
Ma is működik ilyen, úgy hívják, hogy utcai inkubátor.
Az a célja, hogy az "anya" a szülés után ne a kukába dobja a babát, hanem anonim módon beteszi egy kórház által működtetett inkubátorba. Senki se nézi, hogy ki tette be, a gyerek kap egy esélyt a túlélésre. Állami gondozásba, majd nevelőszülőkhöz kerül.
A Taigetosz is ugyanez volt. Emberségesek voltak, mert nem ölték meg a babákat, hanem örökbe adták őket.
"A méreginjekciót azért nem írtam, mert akkor mindenki azt választaná :)"
Most olvasd el az utolsó bekezdést aztán gondold át ezt a kijelentést:
:D
Ha most valamelyik esetet választom akkor azt sorba lenyomják mindet? Akkor A. Inkább négyszer halljak meg egymás után, mint hatszor. Az azért mégis csak humánusabb :D
Gondolom, ezt a kérdést a "humor" kategóriába szántad...
:(
"A méreginjekciót azért nem írtam, mert akkor mindenki azt választaná :)"
Hülyeség. Pont hogy a legfájdalmasabb halálnemek közt szerepel azok közt, amiket manapság is alkalmaznak.
A másik nagyon durva a villamosszék, szóval ezt biztos nem.
Az akasztás gyors, de csak ha sikerül jól csinálni, különben kínszenvedés.
mindenképpen akasztás.
ha már meg kéne halni, mindig izgatott, milyen lehet a kötél általi halál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!