A mai fiatalok mennyire bírnák (mentálisan & fizikailag) a sórkatonai szólgálatot?
Úgy 15-20 éve hallottam, hogy panaszkodnak a seregnél, hogy nagyon sok az alkalmatlan fiatal. Mentálisan is sokkal gyengébbek a régi generációknál és fizikailag is. Úgy kommentálta a katona a rádióban, hogy mivel már nem fociznak, pinpongoznak egész nap nyáron a gyerekek, hanem otthon gépeznek 16-20 órákat, így nem alakul ki a rendesm csontozat, izomzat és mentálisan is kikoptak teljesen a mai, azaz az egyre fiatalabb korosztály.
Ott van egy másik kártevő : az elégtelen étkezés. Hasznos tápanyagokban szegény, a műtrágyázás miatt pl, de zsírokban, műanyagban, E-500 stb adalékanyagokban gazdag összességében tápszegény, értéktelen étrenden nőnek fel. Már egy ideje nincs is sorkatonaság, még lejjebb süllyedtünk ezen a téren. Ha ma lenne toborzás, visszavezetnék a szolgálatot 3 évre, hogyan lennék képesek teljesíteni a maiak?
60
Ja csattant az asszony de nem a tenyerem által hanem más által csak azt nem írhatom le mert akkor törölnék a hozzászólásomat
62
Ki is vertem vele a fogát ami repülés közben felsértette a ......... :D ;D :D
Annyi belefért, hisz a Kádár idején minden jóóób vóóóót....
64
Ja.Munka után mentünk a kocsmába oszt estefelé hót részegen szétvertem az asszonyt.Most meg kénytelen vagyok munka után józanul hazamenni és úgy megverni az asszonyt mert zárva vannak a kocsmák! Józanul nem jó asszonyt verni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!