Miért fütyüli ki a "toleráns" nyugati közönség a két 17 éves orosz lányt az Eurovízión? És a szakállas nő akkor is nyert volna, ha normálisan jelenik meg?
Ez az európai közösség tényleg hanyatlik. Elnézve a show műsort a műsorvezetést, egy kicsit se éreztem úgy, hogy ez a show valóban egész Európának szólna, valamint még az ilyenkor elvárt ország imázs is elmaradt.
Dániáról most az az érzésem, hogy nincsenek emberek az utcán, teljesen üres a város. A kínos vigyorgás, pedig kötelező kellék a mindennapi kapcsolatokhoz.
Mint azt számos alkalommal tegnap poénként is elsütötték.
Szia!
Eschungary.hu-n tag vagy? Ott is ezt vesézgettük, mert az a két kislány nem tehet semmiről...
igen, ezekkel a liberálisokkal valami nincs rendben. igaz én csak annyit írtam, hogy kételkedem abban, hogy egy konkrét politikai oldal hívei fütyültek volna, és már jött is a bizonyára nem liberális ellenérv:
"Az üzenet küldője: khoblamova
Az üzenet címzettje: tetro
Az elküldés időpontja: ma 11:09
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért fütyüli ki a "toleráns" nyugati közönség a két 17 éves orosz lányt az Eurovízión? És a szakállas nő akkor is nyert volna, ha normálisan jelenik meg?
"09.36 bizonyára a liberálisok fütyültek..."
Az üzenet szövege: te mocsok patkány"
:D
13-as vagyok. Bizonyára nagy bajok vannak, ha azért kell lepontozni, mert leírtam, hogy két mezei tinédzser nem tehet semmiről- a politika témakörben Xanaxot kéne osztogatni...Na nesze fiúkák, hogy lenyugodjatok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!