Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan egy szakállas nő fog nyerni? Mi gond van a világgal? :O
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 00:16
1/40 anonim válasza:
Épp ezt akartam kérdezni.
Ez komoly? :O
Nincs bajom a "kissé eltérő emberekkel", de azért ez túlzás.
2/40 A kérdező kommentje:
Nem is volt jó dala...
2014. máj. 11. 00:20
4/40 anonim válasza:
Én amikor facebook-on meg láttam a képes posztját,először azt hittem Photoshop :D
5/40 anonim válasza:
Az Eurovíziót nézed és mérvadónak tekinted...? Mi a gond az emberekkel??
7/40 A kérdező kommentje:
Hihetetlen...
2014. máj. 11. 00:23
8/40 anonim válasza:
Tudod mi az ijeszto? Azt hogy ilyen szarsagokat nezel, neztek! Persze aki nem, az ne vegye magara. Elorebb viszi az az eleteted kedves kerdezo hogy ki nyeri meg ezt az idiota musort?!
9/40 anonim válasza:
mert? mi a gond ezzel?
ez a mai világban teljesen normális :DD
10/40 A kérdező kommentje:
Nem, nem viszi előre, de sokkal jobban szurkoltam Hollandiának vagy az Oroszoknak, mint ennek a torz lénynek...
2014. máj. 11. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!