Az USÁ-nak, vagy legalábbis a fejlett világban elfoglalt szerepének befellegzett?
8
Igen jópár szomszédja volt szövetséges de végülis csak nekem volt igazam és a barbárok rombolták le őket miért? Mert akkoriban megtehették de manapság a 21. században a fejlett civilizációk már nem háborúznak ezért nincs aki legyőzzön egy USA vagy Kína szintű országot.
jó feladom, kezdesz idegesitő lenni.
70éve is modernnek számitott az emberiség mégis porig romboltak több várost, megöltek több millió embert hogy győzzenek.
Akkoriban sem volt ez másképp.
Mindig van rés a pajzson, elég ha valaki megtalálja egyszer. Belülről minden nagy birodalmat szétlehet bomlasztani.
"10-es mit szólnál, ha a gyereked nem lenne hajlandó megtanulni olvasni, mert joga van nem hinni az olvasásban?"
Magától vagy nem talál ki ilyet a gyerek, vagy kitalál, de gyorsan kinövi. Én biztos nem tanítanék neki ilyet, de ha valaki más ezt akarja elhitetni a saját gyerekével, ki vagyok én, hogy beleszóljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!