Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki nem tojja le, hogy Kövér...

Ki nem tojja le, hogy Kövér vagy bármelyik másik fideszes szerint ki a „jó” magyar? Aki nem szarja le: miért nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2019. aug. 12. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ki a faxom az a Kövér, hogy ő mondjon meg bármit is?

Csak öt percet adjanak vele négyszemközt!

Intéznék neki állami dísztemetést!

2019. aug. 12. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lefürdene, megborotválkozna és felöltözne normálisan ez a toprongy, továbbá nem kéne szikrontolmács hozzá, hogy vajon mit motyog ez a nyomorult, akkor akár lehetne belőlle a Pennybe rakodó is.
2019. aug. 12. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

7: Hát én pedig magyar vagyok mivel magyarnak születtem, itt nevelkedtem, itt tanultam, itt dolgozom és ezen az sem változtat, hogy nem akarok gyereket. Nem vagyok a kövérnek az ipari ba**ógépe, barátnőm sem az, meg a gyerekeim se lennének azok, meg egyetlen magyar sem az, csak azért mert szerinte minden magyar családnak 20+ főből kell állnia.

Elhiszem, hogy neki jobb lenne minél több embert meglopni, de ettől függetlenül a kijelentése teljesen logikátlan. Akkor mégis kik a jó magyarok? A cigányok, akik olyan tempóban szülik a gyerekeket, hogy elmehetnének gépfegyvernek is, aztán pedig mennek a segélyért, hogy a tisztességesen dolgozó "nem" magyarok pénzéből pedig megéljenek miközben ők otthon meresztik a seggüket, néha meg gyomron vágják magukat a cigány asszonyok, mert fogyatékos gyerek után több segély jár?

Hát ha az olyan embereknek mint te meg a Kövér ez a magyarság, akkor inkább tartsatok egy hazaárulónak. Viszont a véleményetektől függetlenül én is meg a barátnőm is tisztességesen dolgozunk, adózunk, nem szegjük meg a törvényeket, ezért mi teljes mértékben jó magyarnak tartjuk magunkat. Az ilyen betegek mint ti meg inkább menjenek ki egy farmra, nézzék ahogy az állatok szaporodnak aztán tapsolják őket, hogy milyen csodálatos magyarok. Idióták.

2019. aug. 13. 06:03
 14/14 anonim ***** válasza:
6%

#11, #12-nek:

Gondolod?

Szerintem nagyjából az első héten rúgnák ki lopásért!

2019. aug. 13. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!