Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem bünteték meg a...

Miért nem bünteték meg a cirkuszoló politikusokat eddig?

Figyelt kérdés
Magyarország szégyene, hogy ezektől Romániában is már elvették volna a képviselői mandátumot, dehát politikus sem lehet volna többet. Ahogyan munka helyen is kirúgnak ha gyökér vagy a főnökkel, vagy zavarod a munkát, akkor ezt itt is meglehet csinálni. Nem érdekli a főnönömöt sem hogy veszélybe kerül a megélhetése, az ellenzéki politikusoknak is vannak százmilliói, meg amugy is talállnak munkát. Azok a jogszabályok amelyek civilekre vonatkoznak, szovorúbban vonatkozzanak rájuk hogy példát statuáljanak. Elég volt a finomkodásból, ha ennyire diktatúrat akarnak, akkor legyen diktatura de csak nekik, ne az embereknek. Megérdemli ezt a köpönyeg forgató, posztkommunista, Sorosista külföldi bűmbanda. Sem ők, sem a rajongóik nem érdekelnek engem, pártonként alig vannak szavazóik, összefogva hasonlít valamire, de édeskevés. Ezeket régen elmegyógyintézetbe járatták volna, vagy hosszú pszichiátriai kezelésre küldték volna őket.

2019. nov. 25. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne kőtsed itt a hangulatot.
2019. nov. 25. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
Látod, az urad ilyen gyengekezű uralkodó.
2019. nov. 25. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:

ImE vlkai aik megbúkot matyargyelvből de naggyon okkosnak hizsi makkát pojitizálni.


és persze csontig fideszes...

nyugtass meg, hogy te csak provokátor vagy. Nem tartom sokra a fideszes hívőket, de azt a maradék hitelüket ne rombold tovább szándékosan.

2019. nov. 25. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen csak a helyesírásom lehet kifogásolni, de az ak is provoklk titeket:D
2019. nov. 25. 18:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon frusztrált lehetsz... Van valami hobbid esetleg?
2019. nov. 25. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor kedvelik a pszichiátriai kezelés és megfigyelés alatt álló politikusokat, ha azok miniszterelnökök.
2019. nov. 25. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor, ha már ilyen "bölcs" vagy egyenlő mércével méricskélj!

1. A Fidesz teljesen ilyen volt ellenzékben.

2. A munkáltató - ha már ilyen "bölcsen elmélkedsz" és "hasonlítasz" azt is kirúgja, aki nem megy be dolgozni, és ezzel akadályozza a munkamenetet (tehát ha a Fidesz nem megy be egy ülésre, amit az ellenzék hívott össze, hogy az határozatképtelen legyen) kirúgja

3. A munkáltató azon az alkalmazottan, amelyik kárt okoz, lop, sikkaszt... megtérítteti, és kirúgja, ill. akár még büntető feljelentést is tesz ellene. Jelenleg inkább az van, hogyha a Fidesz érdekében történik ilyesmi, akkor a felelősöket nem vonják felelősségre, helyettük az adófizetők fizetnek, legyen szó EU-s büntetésről, vagy hatalommal való visszaélés kapcsán elvesztett perekről...

2019. nov. 25. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem az ami régen volt ellenzék, és ami most van az alma és körte. Az ellenzék sem ment be több ülésre, még múltkor a saját maguk által összehívott klíma ülésre sem, utánna csodálkoztak hogy a Fidesz ezt vissza adja. Mert ha ők megtehetik miért ne? De ha törvényt hozunk, ezt nem lehet megcsinál. Ez nem olyan nagyon súlyos probléma mint a jelenlegi ellenzék problematikus viselkedése.
2019. nov. 25. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, a helyesírás a legkisebb probléma itt. A valóságlátás hiánya, a csőlátás már nagyobb. A fogalmak helyes értelmezése még nagyobb. Ami pedig a főnököt illeti, nos gyökér főnökkel épeszű ember nem is tárgyal. Egészen mást tesz. Én például a gyakorlatból beszélek e téren.

Amire te gondolsz, eza egy másik jelenség. A félelem módszertana. Eddig azt hitték, bármit megtehetnek. A kényúr "nagylelkűsége". Hagyom, úgy se tehet semmit. Ám mennyire más lesz a helyzet, ha kiderül, mégis tehet. Akkor az is felrémlik, akár el is takaríthatnak. A kapkodás jele. Vagdalkozom, büntetek. Fölösleges, hiszen ha egy dolgot mondjuk egy napban mérek, lényegtelen, abban két perccel hosszabb vagy rövidebb a hatalom.

Az is lényegtelen, te mennyire nevezel valamit kommunistának, sorosnak vagy éppen nácinak. Bárminek. Az csak szó. Azt csak úgy megjegyzem, bár tudom, úgy se számolod. Nem akarod. Mondjuk egy Karácsony nem tud posztkommunista lenni. Gyerekek nem lehettek kommunisták. Azonban egy házelnök tud posztkommunista lenni. Volt is. Fiatal volt, Aczél elvtárs (jó nem tudod, ki az, annyit mondok, kicsit több volt akkor, mint ma Orbán) pártfogoltja, a kommunista kutatóintézet ifjú titánja. Természetesen lekáderezve, ahogy illik.

Szóval gyakorold még a számolást, címkézést, és ne indulataid, hane ma tények, a valóság vezéreljen.

2019. nov. 25. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is qrva keményen oda kellett volna vágni annak a szemétládának aki kordont bontott a parlamentnél!!!
2019. nov. 25. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!