A kormány arra várt, hogy találjon végre keletről jövő koronavírusos fertőzöttet?
Lehet nagyon konteós, de én bármit kinézek a Fideszből. Hollik István tegnap délelőtt már arról beszélt a Facebook oldalán, hogy a bevándorlók hozzák a koronavírust, legfőképpen IRÁN-ból. Iránt kifejezetten kiemelte, erre estére bejelentik a két iránit aki fertőzött.
Az emberek a migránsoktól és a koronavírustól is félnek, így a kettőt összekapcsolni az ultimate fideszes fegyver.
Szerintem a koronavírus már sokkal korábban bejött nyugatról, hiszen egy csomó kint dolgozó is hazahozhatja.
Eléggé nyakatekert logika, valóban.
Kb olyan, mint hogy Orbán dumáltak rá Erdogant a határ megnyitására.
Az Irani egy bioterrorista véleményem szerint.
4. Éves gyógyszerészeten. Hazajön Iránból ahol hatalmas nagy bajok vannak. Aztan az Egyetem utasítása ellenére tovább látogatja betegen az órákat. Majd megfertőz mindenkit, aztán elmegy teszteltetni magat.
Gratulálok.
Egyáltalán, hogy engedték be az országba vizsgálat nélkül? A hömérés nem eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!