Szerintetek Tisztelt Miniszterelnökünk ki bírna még egy ciklust havi 200 óra kemény munkával? Előkésziti az utódjának a kormányzást vagy van még benne egy ciklus?

válasza:Simán ki fogja bírni!!! Remélem
...🤫🤫

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igenis miniszterelnök úr!
"Az igazság az, hogy nagyon sokminden van, amit megtehet, de nagyon kevés, amit meg kell tennie."

válasza:

válasza:Melyik kormány idején nem volt vicc kategória a fizetés????
Nemrég láttam egy videót a parlamentből, amelyben Jakab kérdezi, hogy "ön szerint ma Magyarországon meg lehet élni, gyereket nevelni havi 130 ezer forintból!"
Mi jut el eszembe?
Nézzük meg újra a korábbi kormányokat, késik csak vegyük 2004-et, 2005-öt. A baloldali/egyéb ellenzéki politikusok szerint 2004-ben meg lehetett élni Magyarországon havi 48 ezer forintból?
Teljesen mindegy mikor ki kormányzott, a magyarországi fizetések MINDIG vicc kategória voltak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A világ miniszterelnökei közül vagy a magyarok közül, vagy olyan politikusra akit csak szeretnél, hogy az legyen, vagy jónak tartanád ha az lenne, bárhol a világon, élő vagy néhai, mindegy, ez nem lényeg, csak ki és miért? Milyen politikát folytatnál függetlenül...
6 éve , 2010-bn természetesen egy lyukas garast nem adtak volna érte és a pártjáért. Eltelt hat év. Gyakorlatilag sokminden tisztázódott, a pereknek , vizsgálatoknak vége, elmúlt az az időszak ahol ha egy légy megdöglik akor is "mer a Gyúcsá...". Van támogatottsága pl....
Nem nagyon értem hogy vele mi a baja fideszéknek, Jobbikéknak. Gyurcsival értem, de vele nem igazán. Szerintetek jó miniszterelnök volt, és jó lehetne még (ha meg történne egy csoda...) és jobban megállta/állná a helyét a mi Viktorunknál?
Az USAban csak 2x lehet. Az igaz h elnöki rendszer de akkor is
Hogyan szólítanátok meg őket azon a napon? A győzelmi beszédetekben mit mondanátok nekik? Csak rövid vagy hosszú beszédre gondoltok? Illetve szokás interneten keresztül is újabban a 21. században,ott mit mondanátok egy videóban? Vagy mondjuk este a tv-ben szólnátok? Mit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!