2/19 anonim 

válasza:

válasza: 3/19 anonim 

válasza:

válasza:Azért olyan zsírsertés mert még sohasem dolgozott egy másodpercet sem.
6/19 A kérdező kommentje:
Kicsit megemberesedett, de szerintem jól áll neki a pocak. 🥰
2020. dec. 23. 14:54
7/19 anonim 

válasza:

válasza:Ő nem azért túlsúlyos, mert sokat eszik hanem mert nincs ideje lemozogni. Ha már politikusokról értekezünk, Gyurcsánynak miért olyan püffedt a feje? Miért beszél néha összefüggéstelenül? Miért tetszik az előnytelen külseje ellenére olyan sok nyugdíjasnak?
8/19 anonim 

válasza:

válasza:A pocakja lenne a legkisebb gond vele. A legnagyobb gond nyakon felül van.
9/19 anonim 

válasza:

válasza:Tök mindegy, mindenképp méreten aluli.
10/19 anonim 

válasza:

válasza:Mozgását elnézve lehet olyan 95-100kg a 170centijéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Hisztek a Soros összeesküvés elméletben? Hogy Soros ügynökei a civil szervezetek,tudósok,az EU és az ENSZ?
Elég fura, hogy a kormány politikája egy összeesküvés elmélet (és burkoltan elég antiszemitának tűnik). De létezhet, hogy lényegében mindenki, aki nem ért egyet a kormány politikájával Soros ügynöke legyen? Ennyi pénze van Sorosnak?
Magyarok! Mit mond az eszetek és mit a szívetek?
Orbán vagy Gyurcsány?
Szerintetek orbán fél vagy nevet, amikor meghallja az, hogy ellenzéki összefogás?
Gondolom direkt terelte össze őket. Ebből kifolyólag én nem igazán gondolom, hogy tart tőlük. Bár a fene se tudja. Viszont a választási törvény módosítás meg mást mutat. Olyan kettős az egész. Nem is értem miért érte meg ez neki.
Orbán Viktor valójában mennyire erős ember?
Kire utalhat az idézet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!