Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok a melegházasságot...

Támogatjátok a melegházasságot? (Miért?)

Figyelt kérdés
Ha igen, miért igen? Ha nem, miért nem?

jan. 2. 16:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 HungaroBoller ***** válasza:
62%

A melegházasságot nem támogatom de ez nem azt jelenti, hogy előítéletes lennék a homoszex emberekkel, csak azt gondolom, hogy egy házasságban a feleségnek nőnek, a férjnek férfinek kell lennie. Így élünk már mióta világ a világ, tiszteljük a hagyományokat.

Ettől függetlenül nem szabad kiszorítani a meleg emberkéket a társadalomból, egyenértékűnek kell őket tartani a heteroszex emberkékkel mert ugyanolyan értékesek mint bárki más és nem kell rájuk TEK-et küldeni ha kézen fogva sétálnak az utcán, de hivatalosan elkönyvelt jegyességet én semmilyen formában nem támogatom.

jan. 2. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 42/53 anonim ***** válasza:
85%

Az ifjú generáció másképp gondolkodik, és tesz is ezért. Mint ez a riporter fiatalember:

[link]

jan. 2. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 43/53 anonim ***** válasza:
93%

"hiába kérek jogot, hogy kettővel kezdődjön a személyi számom, és ne Gábor legyen a hívatalos nevem, hanem Gizella. Tegyük fel olyan liberók ezek, hogy beleegyeznek az agyszüleményembe, kapok hivatalos dokumentumokat. De a tények akkor sem változnak, hiába bizonyítom papírokkal!!!"


"Gábor"! Azt ugye tudod, hogy pont két olyan példát írtál, ami mesterséges konstrukció? Az, hogy a személyi számod hanyassal kezdődik az gond nélkül változtatható, pont mert ennyi, egy szám. Ha 5-össel kezdődne vagy 0-val akkor is csak egy szám lenne. A neved meg pláne módosítható, az, hogy melyik férfi és melyik női név megint csak megegyezés kérdése.

A házasság dettó ez, hogy mesterséges valami, és az a házasság, amit annak nevezel.

jan. 2. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 44/53 anonim ***** válasza:
37%
Minden további nélkül támogatom, amennyiben a 2 meleg közül az egyik megfogant és szülni fog.
jan. 3. 03:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Engem totál hidegen hagy nem oszt vagy szoroz, részemről maradok hetero, de ha más ettől lesz boldog hogy összeházasodhat a saját nemével, hát hajrá.
jan. 3. 04:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/53 anonim ***** válasza:
31%
És aki a papagáját akarja feleségül venni az le van szarva?
jan. 3. 05:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/53 anonim ***** válasza:
76%
Maximálisan támogatom, és úgy vélem, nem kellene külön melegházasságnak hívni, egyszerűen csak házasságnak, mert egy normális társadalomban (ami itt persze sosem volt és nem is lesz) mindenkit egyenlő jogok illetnek meg. A habzó szájú homofóbokkal ellentétben engem nem frusztrál, egy férfi egy másik férfival, vagy egy nő egy másik nővel él boldog kapcsolatban, mert képes vagyok a saját dolgommal törődni. Igaz, nem is ragadt le a gondolkodásmódom a 15. században. A vallásokat hülyeség idekeverni, mert az egyházi esküvőknek semmilyen jogi vonatkozásuk nincs.
jan. 3. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 48/53 anonim ***** válasza:
17%

"A vallásokat hülyeség idekeverni, mert az egyházi esküvőknek semmilyen jogi vonatkozásuk nincs." Nem hülyeség idekverni, mert a homoszexuális polgári házasság a vallásgyakorlást is érinti és a személyes vélemnenyilvánítas ist.

Pl Kanadában, azért itéltek több ezer kanadai dolláros büntetésre egy püspököt, mert körlevelet intézet a katolikus híveknek, hogy a katolikus tanítás szerint a házasság egy férfi és egy nő szövetsége. Svédországba, meg azért itéltek el börtönre egy egy evangélikus lelkészt, mert azt prédikálta, hogy a Biblia tiltja a homoszexuálist. Láthatjuk, hogy a polgári homoszexuálítás engedélyeze´se nem áll meg civil házasoadnál, ahnema vallás gyakorlásra is kihat, de nem csak a lelkeszekre, hanem ennél tovább is megy mivel a vallás gyakorlása nem szorítkozik kizárólag a templomba járásra, az USA-ban, Kandadában, Svédországban, Hollandiában is voltak esetek, hogy keresztény tulajdonú vendéglöket zárattak be, vagy bünettek pénzbüntetésre, mert nem voltak hajlandóak teret engedni vallási meggyözödésükböl homoszexuális lakodalo,nak, éppúgy megtörtént ez cukrászokkal is, akik vallasi meggyözödésböl nem voltak hajlandóak homoszexuális figurákat ábrzoló tortákat sütni, vagy fényképeszékke akkor nem voltak hajlandóak homoszexuális esküvön fényképezni és még leheten sorolni. ùgyhogy igenis érinti a polgári homsoexzális házasodás a vallás gyakorlást és az élet sok más területét is.

jan. 4. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 49/53 anonim ***** válasza:
74%

Elôzô, ilyen légbôlkapott vádakat én is tudnák sorolni. Hol a bizonyíték? Ha már konkrét eseteket említesz illene csatolni linkeket, amik hitelesek.

Nem mellesleg, ha valaki megtagad valakitôl egy szolgáltatást, amiket említesz, egy bizonyos tulajdonsága miatt a vevônek, amirôl ráadásul nem is tehet az diszkrimináció, amit törvény tilt a felsorolt országokban.

Nem befolyásolja a keresztény emberek életét a homoszexualitás, amíg a keresztények törvényesen élnek.

jan. 4. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 50/53 anonim ***** válasza:
0%

"Nem mellesleg, ha valaki megtagad valakitôl egy szolgáltatást, amiket említesz, egy bizonyos tulajdonsága miatt a vevônek, amirôl ráadásul nem is tehet az diszkrimináció, amit törvény tilt a felsorolt országokban." Nem megtagadja a szolgáltatást, mert magánszemélyként kiszolgálja öket süteményel, mint bármely más vendéget, egyszerüen nem akarnak része lenni a homoszexuálisok házasságkötésének. Hülyeség, hogy diszkrimináció, a vallásszabadság ygakorlásának joga nem korlátozódhat, kizárólag a ttemlombajárasra, de ahogy feöljebb emlíettem llekészeket is elitéltek már, nem csak vendéglátóiparban dolgozókat es szolgáltatókat.Eppúgy, ahogy ha neked vamn egy szórakozohelyed eppúyga rendzevényeken tarthatsz pl olyan napot, hogy csak fehe´r ruhában vagy csak öltönybe lehet bemenni, vagy pl, hogy nöknek ingyenes a belépés, férfiaknak van belölö, vagy a kidobók is szabadon eldönthetik, hogy kit engednek be, kit nem. persze ezeket egyik országban sem találjak diszkriminatívnak, csak ha homsozexuálisokról van szó. Arról nem is beszélve hogy az LGBT propganda gyakran direkt a keresztény tulajdonú üzlete, étteremket célozza meg, úgyhogy gyakran elmennek egy csomó homoszexuális barát vendéglátóipari egységek, üzletek elött, akik örömmel aszisztálnának az esküvöjükhöz.

Linkek tessék:

[link]

[link]

[link]

jan. 4. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!