Ha Magyarországon minden veszélyeztetett aki kérte az oltást be lesz oltva visszakapjuk a szabadságunkat vagy lesz újabb ok hogy miért nem lehet?

válasza:

válasza:Milyen szabadságról álmodozol ? Az emúlt évben a fidesz háttéremberei felvásárolták az ország maradékát. Még két hónap és a teljes szórakoztató ipar vendéglátás és idegenforgalom is a kezükben lesz.
Lassan ha látni akarod a Balatont akkor valamelyik fideszes havernál belépőjegyet kell váltanod mert az egész part az övék.
Szabadságot akarsz ? Pakolj és keress egy szebb jövőt egy normális országban. Sajnos van aki már öreg hozzá és nem teheti meg. Nekik az jutott hogy életük végéig ezekket az ostobákat kell hallgatni.

válasza:

válasza:

válasza:#4
Örülök hogy te jól érzed magad a mátrixban. Legalább van néhány boldog ember ebben az országban.

válasza:

válasza:Szerintem a birka országokban a beoltatlanok nem lesznek szabadok
Ez az EU tanácsos tiltás is bűzlik nekem

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érdemes a linket megnézni. A saját tapasztalatomat elmesélem nektek. Megyek az utcán és nem találok magyar kifőzdét hanem helyette külföldi gyrosost, kebabost, kínai éttermet stb. Ismerek például egy török szendvicsest ahol törökök dolgoznak. Magyar szendvicsest nem...
Már elvesztettem a fonalat. és Győr-Moson-Sopron megyét menniyre veszélyezteti a migránsok helyzete?
Hallottátok, h már Törökországbn is építi a bázisát erőszakosan a Nato, a török emberek nem kérnek belőle! Tüntettek az amerikai miniszter ellen, aki oda akar utazni, h megtárgyalják Törökországban a Nato nagyobb állomásozását. Várható h a Nato vhogy veszélyezteti...
Magyarországon kell tartani attól, hogy sportrendezvényen, plázában, metróban stb. robbantanak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!