Mire emlékszel a Gyurcsány-korszakból? A jó és rossz dogokat is leírhatod.
Én megéltem a devizahiteles csapdát, a horror közüzemi díjakat, az inflációt, a nem kicsi reálbércsökkenést, a fél családomat érintő munkanélküliséget...és azt, hogy úgymond középosztálybeli becsületes honpolgárként egyszerűen 4-5 évig csak visszafelé lépkedtem... hát ennyi.
Jót nem tudok felsorolni, azok mind- mind Fidesz kormànyokhoz kapcsolódnak/ kapcsolódtak, MOST pedig nem ez a téma.
Pozitív:
-Vizitdíj.
-Olcsó ingatlanok.
-Olcsóbb termékek.
-Arányaiban akkor sokkal jobban éltem mint most, annak ellenére hogy több mint háromszorosát keresem az akkori béremnek.
-Normális euró árfolyam. (Ez a mostani egy katasztrófa)
-Nem nyomatták folyamatosan a kereszténységet meg a hagyományokat.
Negatív:
-Nagy munkanélküliség. (bár ezt ilyenkor sokan elfelejtik, hogy ebben az időszakban egész Európában gond volt)
-Válság (Ez mondjuk nem a kormány hibája. Most is válság van, de a 2008-ashoz képest a mostani semmiség.)
-Tüntetések
Ami rossz volt:
Elcsalt költségvetés.
Óriási pénzhiány.
Brutális rendőrattak - földön fejberúgott nyugdíjasok.
Minden akkori tüntető lefasisztázva.
A tömeges kivándorlás kezdete.
A jelenlegi pénzügyi válságtól enyhébb válságot is szörnyen kezelték.
Állami tulajdon elherdálása, rengeteg magyar tulajdon, külföldi kézbe átjátszása.
Ami jó volt:
A tüntetés emelkedett hangulata.
Érezni, hogy az ügy mentén, mennyire összetart a magyarság.
Felébredt egyfajta nemzeti öntudat.
Fletó mém pillanatain való röhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!