Ha 2022-ben Mészáros Lőrinc lenne a miniszterelnök, Orbán Viktor pedig nagyvállalkozó felcsúti polgármester, akkor mi változna?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem piacképes végzettségem van, jól menő vállalkozásom, jól éltem minden kormány alatt. Az ismeretségi köröm és a családom többi tagjáról ugyanezt eltudom mondani. Teljesen mindegy ki van hatalmon mindenki hazudik, lop, csal, átver. Szerintem a politikusok a...
"Óriási baki a Fidesz gyurcsányozó propagandavideójában""Közpénzhegyeket égetett már el a Fidesz a YouTube-on futtatott kampányára, amellyel az ellenzéket akarja lejáratni, de kiderült, hogy még hazudni sem tudnak elég ügyesen."
Ezt azért gondolom, mert most még sokaknak szimpatikus, hogy ott van az általuk kedvelt ember, de ha meglesz a konkrét ember (szinte minden jelölt megosztónak nevezhető), akkor arra nem mindenki szavazna majd szívesen.
Főleg egy Karácsony esetén válik kérdésessé szerintem, hogy megérné-e nekik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!