Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2022-ben Mészáros Lőrinc...

Ha 2022-ben Mészáros Lőrinc lenne a miniszterelnök, Orbán Viktor pedig nagyvállalkozó felcsúti polgármester, akkor mi változna?

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 19:14
A kérdező szavazást indított:
jobb volna
rosszabb volna
8 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanolyan volna. Csak szerepet cserélnének.
2021. máj. 29. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Éljen soká Dr Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr!börtönkoszton.
2021. máj. 29. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb, sokkal nagyobb káosz lenne, mert hisz tudjuk: ő a magyar Cukerbreger.
2021. máj. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Az emberek miért az államtól várnak segítséget? Nem látják hogy a politika színház? Miért veszik ezt komolyan?

Nekem piacképes végzettségem van, jól menő vállalkozásom, jól éltem minden kormány alatt. Az ismeretségi köröm és a családom többi tagjáról ugyanezt eltudom mondani. Teljesen mindegy ki van hatalmon mindenki hazudik, lop, csal, átver. Szerintem a politikusok a...

Dr. Orbán Victor Mihály MiniszterElnök Úr propaganda stábja már "tisztességesen" hazudni sem tud?

"Óriási baki a Fidesz gyurcsányozó propagandavideójában""Közpénzhegyeket égetett már el a Fidesz a YouTube-on futtatott kampányára, amellyel az ellenzéket akarja lejáratni, de kiderült, hogy még hazudni sem tudnak elég ügyesen."

Az ellenzék tényleg veszíteni fog szavazatokat, ha meglesz a konkrét miniszterelnök-jelölt?

Ezt azért gondolom, mert most még sokaknak szimpatikus, hogy ott van az általuk kedvelt ember, de ha meglesz a konkrét ember (szinte minden jelölt megosztónak nevezhető), akkor arra nem mindenki szavazna majd szívesen.

Már az ellenzék sem érdekelt abban, hogy legyen miniszterelnöki vita?

Főleg egy Karácsony esetén válik kérdésessé szerintem, hogy megérné-e nekik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!