Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen, hogy a fiatalok...

Nem szégyen, hogy a fiatalok elökörködték tegnap az ünnepet és kisebb Pride-ot csináltak helyette?

Figyelt kérdés
Ennyit számít a nemzet a mai fiatalságnak? Szégyen.

2021. aug. 21. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Orbán húzta ki a gyufát, hogy a saját polgártársaink ellen uszít, hát nesze...
2021. aug. 21. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Embereknek semmi se jó.. ha van buli az a baj, ha nincs akkor az.. ha van miert ilyen, miert olyan.. mi lenne ha egyszer az eletben csak mindneki jol erezne magát 🥴😅
2021. aug. 21. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Kocsogseg volt szerintem is, a szokasos tuzijatek nem a politikarol szol, hanem egy kis kikapcsolodasrol, a szurke hetkoznapokbol valo kimozditasbol. (Mert azert valljuk be vajmi kevesen vannak akik tenyleg az allamalapitast unneplik megszallottan.)

Aki ebbe politikat visz es megprobalja mas szorakozasat elbaszni az egy kocsog.

2021. aug. 21. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Bocsánat, lemaradtam valamiről?

Kint voltam a tűzijátékon, az Erzsébet-híd tövénél álltunk, de semmi Pride-osat nem tapasztaltam.

2021. aug. 21. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Tudtommal Viktorunk volt az, aki ízléstelen "nemzethy" prájdot rendezett.
2021. aug. 21. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy évtizedek óta elb*a Viktor Vikátorovics Traktorovics az ország ünnepeit az uszító "beszédeivel", azok eddig nem keltettek ekkora visszhangot sosem.

Most lett egy egyedi aug. 20, most megy a nyafogás.

Mi lenne a megoldás?

2021. aug. 21. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Betiltani mindenféle LMBTQ megmozdulást, tiltott jelképnek minősíteni a szivárványos zászlót.

2021. aug. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!