Kormányváltást követő 4 évben, Márki-Zay Péter miniszterelnöksége alatt gazdasági csoda fog bekövetkezni?

válasza:Nem. Gazdasági csoda soha nem következik be senkinél. Aki ezt mondja, hazudik. Ám a fellendülés feltételei megteremthetők. Viszont a fellendüléshez kellene az a milliós munkaerő, aki elhiszi és végrehajtja.
Nincs az a zseniális gondolat, ami működne, ha senki se csinálja.

válasza:

válasza:

válasza:Biztos nem. 4 év alatt csodát tenni nem lehet.
A munkamániás Japánoknak is évtizedek voltak, mire tényleg az élvonalba jutottak, képzeld el akkor itt.

válasza:

válasza:Nem lesz egyszerű, de szakemberek segitsegevel igyekszenek problemat megoldani.
Orban ezt nem hagyja ennyiben, probaljak csodbe vinni, es ha sikerul, akkor mindenkeppen vissza akarja szerezni a hatalmat. De nem fog sikerulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Most csalódtam benne, állítólag van ilyen videó róla, így kb. semmi különbség akkor Márki és Gyurcsány között... ez elszomorít én a változásra akarok szavazni..
Úgy értem nem bírta el azt a lelki terhet, hogy itt valamiféle változás körvonalazódik a magyar politikában és ez talán kihatott a szervezetére is.
Fidesz propaganda miatt talán? Eleve nem értem, hogy miért van egy csomó ember aki amikor politikáról van szó marha nagy magabiztossággal jelentenek ki dolgokat, holott sokszor csak vélekednek tulajdonképpen. Gondolok itt olyanokra is mint saját nagyszüleim akik...
Nem is hallottunk róla soha most meg megjelent és ő lesz a miniszterelnökünk?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!