Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormányváltást követő 4...

Kormányváltást követő 4 évben, Márki-Zay Péter miniszterelnöksége alatt gazdasági csoda fog bekövetkezni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 17:41
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Gazdasági csoda soha nem következik be senkinél. Aki ezt mondja, hazudik. Ám a fellendülés feltételei megteremthetők. Viszont a fellendüléshez kellene az a milliós munkaerő, aki elhiszi és végrehajtja.

Nincs az a zseniális gondolat, ami működne, ha senki se csinálja.

2021. nov. 6. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos nem lesz olyan egyszerű. 12 év alatt a Fidesz kilopta, amit lehetett, és tönkretette a gazdaságot, egészségügyet. 4 év alatt csoda nem lesz, de az alapok meg lesznek teremtve rá, hogy 2026-ban szóba kerüljön az euro bevezetése.
2021. nov. 6. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csodára nem kell számítani, pláne nem 4 év alatt, de az ország elindulhatna egy normális úton. Szerintem javulna az általános közhangulat is.
2021. nov. 6. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem. 4 év alatt csodát tenni nem lehet.

A munkamániás Japánoknak is évtizedek voltak, mire tényleg az élvonalba jutottak, képzeld el akkor itt.

2021. nov. 6. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csoda nem lenne de jobb lenne mint most
2021. nov. 6. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
A csuti elmebajnál jobb lenne.
2021. nov. 6. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem lesz egyszerű, de szakemberek segitsegevel igyekszenek problemat megoldani.

Orban ezt nem hagyja ennyiben, probaljak csodbe vinni, es ha sikerul, akkor mindenkeppen vissza akarja szerezni a hatalmat. De nem fog sikerulni :)

2021. nov. 7. 01:51
 8/9 molnarmarcell21 ***** válasza:
majd 2026-ra meglátjuk.
2021. nov. 7. 06:32
 9/9 Isti22 ***** válasza:
Nem lett kormányváltás.
2022. máj. 11. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Márki Zay Péter tényleg védte az Öszödi beszédet?

Most csalódtam benne, állítólag van ilyen videó róla, így kb. semmi különbség akkor Márki és Gyurcsány között... ez elszomorít én a változásra akarok szavazni..

Gyurcsány Ferencnek Márki Zay Péter előválasztási győzelme miatt lett vakbélgyulladása?

Úgy értem nem bírta el azt a lelki terhet, hogy itt valamiféle változás körvonalazódik a magyar politikában és ez talán kihatott a szervezetére is.

Miért mondják sokan, hogy ha Márki Zay Péter lenne a miniszterelnök, valójában akkor is Gyurcsány irányítana mindent a háttérből később talán előtérből is?

Fidesz propaganda miatt talán? Eleve nem értem, hogy miért van egy csomó ember aki amikor politikáról van szó marha nagy magabiztossággal jelentenek ki dolgokat, holott sokszor csak vélekednek tulajdonképpen. Gondolok itt olyanokra is mint saját nagyszüleim akik...

Honnan került elő ez a márki zay péter?

Nem is hallottunk róla soha most meg megjelent és ő lesz a miniszterelnökünk?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!