Mennyi ideig hallottad Márki-Zay Pétert egyhuzamban vágás nélkül beszélni és mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 19:57
11/20 anonim válasza:
Szerintem az a súlyos hibája, hogy a dolgait nem megfelelően kommunikálja a gombák felé, így azok egy arrogáns pöcsnek látják, pedig jelenleg a legértelmesebb és őszintébb magyar politikus.
12/20 anonim válasza:
"valódi rezsicsökkentés" és mi az .
13/20 anonim válasza:
12: megmondta, fogyassz kevesebb gázt, kevesebb vizet, kevesebb áramot. Nefürgyéle.
15/20 anonim válasza:
14 hazánkban már minden panel ház be lett hungarocelezve. Már nincs mit csökkenteni. Volt értelme ? Semmi. Nincsenek hideg telek, hó. Globális felmelegedés van. Főzől, sütsz úgyis ki kell szellőztetni. Nincs értelme a hungaroceleznésnek
16/20 anonim válasza:
#13 Ennek a fele hazugság a másik feléből meg hiányzik a kontextus. Nem mindegy hogy azért használsz kevesebb gázt mert nincs rá pénzed vagy azért mert jól van szigetelve a lakásod és így nem szükséges annyit használni.
17/20 anonim válasza:
Megnéztem már több interjúját, és beszédét is, egyszer élőben is meghallgattam. Amit mond, azzal 90-95 %-ban egyet tudok érteni. A fideszes média által bevágott pár másodperces mondatok, vagy mondat töredékek köszönő viszonyban sincsenek a tényleges mondanivalójával. Ráadásul ezeknek csak egy kisebb része lett volna elkerülhető azzal, ha körültekintőbben fogalmaz.
18/20 anonim válasza:
no végignéztem , gézszerződésünk van így nem egészen világpiaci lesz a gáz ár . egy valusi ház korszerűsítése min 4m cigányoknak és rászorulóknak ingyen megcsinálja de akinek 120eft/fő a bevétele no azok koszerűsíthetik saját zsebből
19/20 anonim válasza:
El sem kezdtem... hányok ezektől a báboktól
20/20 anonim válasza:
#19 Szóval Jakab és Dobrev tavasszal azért szövetkezett (ez eleve nem tetszett az embereknek), hogy a végén a bábjuk (aki mellesleg egy egyszerű párt nélküli vidéki polgármester) leverje őket az előválasztáson, ezzel megalázva mindkettőjüket? Teljesen logikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!