Mit jelent a komenista szó? Nem nagyon találtam rá értelmes magyarázatot neten. Kikre használják?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyugodtan el lehetne járni étterembe, főleg hogy jön a tavasz. Az asztalok 2 méterre, pincérek kesztyű és maszk, belépés előtt hőmérőzés, folyamatos fertőtlenítés. Mégis milyen vírus tudna így terjedni? Ennyi veszély abba is van ha kimegyek az utcára.
Az NB1 nézhetetlen, katasztrófa. A válogatott ugyanez. Nyugaton piaci alapon működik a profi sport, ebben az országban miért nem?
Semmivel nem rosszabb mint az alkohol, sőt. Akkor mi az oka ennek?
Le van írva, hogy ezt csak akkor rendelhetik el, ha konkrét fenyegetettségről tudnak. Ehhez képest azért rendelték el, mert "lehet, hogy vannak magyar szálai a brüsszeli merényleteknek". Miért kell hergelni a lakosságot az utcán lévő fegyveresekkel, katonákkal?
Olvastátok?Nekem hosszú idő után ez a cikk magyarázza el úgy a dolgokat, hogy attól nem fájdul meg a fejem.Végre egy cikk, amely mélységében próbálja meg értelmezni azt a konfliktussorozatot, ami Magyarországon történik, érintve sokszor, sok más országot. Végre egy...
Ha már nem tehetek mást, csak tűröm amiket bevezetnek, legalább normális érvekre kíváncsi lennék, miért kell ezt mindet eltűrnöm.. NEM propagandákra vagyok kíváncsi, hanem értelmes érvekre.. Viták nincsenek, szakmai nyílt megbeszélések nincsenek, parlamenti érdemi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!