Ellenzékiek: Nektek is jobb, hogy így alakult?
"Egy önmagát meghatározni képtelen formációt láttak a választópolgárok a kormányerő ellenzékében –"
"A baloldal a választás után azonnal hibáztatni kezdte az addigi miniszterelnök-jelöltjét, egymásra mutogatás folyik, ki nem hozta a kellő szavazatszámot"
"A választáson szerintem nem csak egy – extrémet természetesnek mondó, nemzeti kérdések iránt érzéketlennek tűnő – bal- és liberális oldallal szemben kellett győznie a kormányerőnek. Hanem főleg egy olyan ellenféllel szemben, amelynek nincs kivehető, markáns arca. Egy önmagát meghatározni képtelen ellenfelet, formációt láttak a választópolgárok is. Szerintem ez is nagyon sokban hozzájárult a Fidesz elképesztő sikeréhez."
"De azt hiszem, az ellenzéki szavazóknak is jobb, hogy így alakult az eredmény. Viszont reménykedem, hogy később a budapesti ellenzéki voksolók, értelmiségiek is közelednek a többségi állásponthoz – ... Talán vannak jelei, hogy ez már el is kezdődött. Többen például őszintén elgondolkodtak azon, hogy a vidékiek a választáson elegáns, egyszersmind határozott választ adtak a jelen baloldal velük szembeni lekezelő gesztusaira. " Dörner György, az Új Színház ügyvezető igazgatója [link]
Az értelmesebbje azért
fellélegzett vasárnap este. 🤣🤣
2.
12 éve ezt várjátok, már csak egy kicsit kell kibírni 😄
2
Az ellenzéknek is volt propagandája és hazugságai. Ezek szerint még ehhez is tök bénák.
7
Én sem győzködök egy ellenzékit sem arról, hogy szerintem hová kéne szavazniuk. Felnőtt emberek, el tudják maguknak dönteni, erről szól a demokrácia. De elvárom, hogy azért, mert én a saját elgondolásom és utánaolvasásom alapján oda szavazok ahová én látom jónak, ezért engem senki nem merészelhet megszólni érte. Értve vagyok?
8
Jó, ne nyissunk vitát arról, hogy ha a másik oldal nyer, nekik mit jelent egy normális ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!