Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek tényleg nem...

Ellenzékiek tényleg nem veszik észre, hogy a forintot mesterségesen gyengítik külföldről a magyarellenes érdekek és nem véletlen , hogy nem úgy romlik mint más valuták?

Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 13:56
1 2
 1/13 tobas ***** válasza:
94%
Állítólag a forint gyengítés a magyar érdek. Mondjuk az is elszomorító, hogyha támadják és ez ellen 10 éve nem tudnak semmit tenni.
2022. júl. 2. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Most akkor nemzeti érdek a gyenge forint, vagy Magyarellenes ármánykodás?
2022. júl. 2. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Én észrevettem, hogy innen belülről gyengítik, egy mocskos csaló kormány gyengíti, fidesz kormánynak hívják.
2022. júl. 2. 14:17
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Már rég észrevettem. Nem most, nem a mostani forintgyengülés kapcsán. Ezt az országot nem most kezdték szívatni, van is teóriám, hogy mi állhat a háttérben, de nem kívánom leírni, meg tartom a véleményemet.
2022. júl. 2. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is így van.
2022. júl. 2. 14:42
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

A dilettáns bűnöző kormányunk és a hozzá kapcsolódó állami/félállami tolvajok, mint az MNB például a gyenge forint oka.

Túl nagy egybeesés lenne, ha emellett még külföldről is támadnának minket.

2022. júl. 2. 14:49
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Vagy azok a Magyarellenes érdekek amelyek nem külföldön, hanem a parlamentben ülnek.
2022. júl. 2. 14:54
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem úgy gyengül, mint a többi valuta, mert a többi valuta nem annyira kitett az orosz gazdaságnak. Ennyire egyszerű fiam
2022. júl. 2. 14:57
 9/13 Alex Fly ***** válasza:
92%
Igen, a külföldi magyarellenes erők ülnek a kormányban és folytatják ezt az elcseszett gazdaságpolitikát...
2022. júl. 2. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, mekkora hülyeség! Akkor a lej miért gyengült jobban, mikor Románia a leghűségesebb EU- és NATO-szövetséges, fegyvert, pénzt, mindent küldött Ukrajnának, két NATO-támaszpontja van, és elkötelezett euroatlantista ország?
2022. júl. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van értelme az eddig csődött mondott erőket váltogatni? Kéz kezet mos, nem véletlen, hogy nem történt elszámoltatás a rendszerváltás óta.

Péterffy meglépte, hogy kivizsgáltatja az eltűnt pénzek sorsát, olyan szinten bizonyítva, hogy a fidesz barát ügyészség sem utasíthatta el, már 3 ember vagyonát zárolták. Nem őt kellene megválasztani miniszterelnöknek? Persze kérdés, hogy vállaná-e!?

Czegledy Csaba azzal fejezi ki hogy tiszteli a tamogatoit hogy lajkolja a facebook hozzaszolokat?

Szerintem ez tiszteletre melto hogy szamitunk neki. Nem veletlen allunk ki mellette.

Szerintetek véletlen, vagy nem véletlen lehet az, hogy tavaly óta nem kapok nemzeti konzultációs kérdőívet postai úton?

Csak az elsőt küldtem vissza (ez, ha jól emlékszem 2011-ben volt), azóta egyet sem, a tavalyi és idei kérdőíveket pedig már nem is kaptam meg. Akik sosem küldték vissza: ti azért meg szoktátok kapni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!