Ellenzékiek tényleg nem veszik észre, hogy a forintot mesterségesen gyengítik külföldről a magyarellenes érdekek és nem véletlen , hogy nem úgy romlik mint más valuták?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A dilettáns bűnöző kormányunk és a hozzá kapcsolódó állami/félállami tolvajok, mint az MNB például a gyenge forint oka.
Túl nagy egybeesés lenne, ha emellett még külföldről is támadnának minket.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Péterffy meglépte, hogy kivizsgáltatja az eltűnt pénzek sorsát, olyan szinten bizonyítva, hogy a fidesz barát ügyészség sem utasíthatta el, már 3 ember vagyonát zárolták. Nem őt kellene megválasztani miniszterelnöknek? Persze kérdés, hogy vállaná-e!?
Nagyképű beképzelt volt ez a fószer mindig is.
Szerintem ez tiszteletre melto hogy szamitunk neki. Nem veletlen allunk ki mellette.
Csak az elsőt küldtem vissza (ez, ha jól emlékszem 2011-ben volt), azóta egyet sem, a tavalyi és idei kérdőíveket pedig már nem is kaptam meg. Akik sosem küldték vissza: ti azért meg szoktátok kapni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!