Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország lehetne gazdag,...

Magyarország lehetne gazdag, jó ország mint pl. Ausztria, vagy soha sem lesz olyan?

Figyelt kérdés
Esetleg a NER után jöhet olyan rendszer ami helyrehozza az Országot? Hisz lehetőség lenne az EU által adott forrásokból stb. Csak mintha nem lenne meg hozzá az elszántság, meg az akarat.

2022. okt. 31. 22:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Most is gazdagabb mint Ausztria.
2022. okt. 31. 23:45
 12/22 anonim ***** válasza:
#9 Na, ha "van", akkor már biztos nincs!Nyugodt lehetsz benne, hogy már el van adva valakinek.
2022. nov. 1. 00:20
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Lehetne az de nem lesz az, mert a balf@5z, tehetségtelen nép, hasonló+tolvaj vezetőket választ mindig, már több mint 100 éve.
2022. nov. 1. 01:35
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Nem hiszem, de nem tudok nem párhuzamot vonni a lengyelek és köztünk.

Ahol a lengyelek vannak, az egy elérhetőbb cél lett volna nekünk. Ők kb félúton vannak köztünk és a németek közt. Van egy rohadt erős szolgáltató szektoruk, ami nagyon-nagyon sok multit vonz és jó melókat biztosit nagyon sok ember számára, mellé jelentős a mezőgazdaságuk és a bányaiparjuk is. Ugyanonnan indultunk kb, és minden politikai hibájuk ellenére, ott kellene tartanunk, ahol ők kb.

2022. nov. 1. 07:00
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

A lengyelek kb velunk egy szinten vannak. Még a csehek sincsenek féluton koztunk es a nemetek között, nemhogy a lengyelek.

2022. nov. 1. 08:49
 16/22 anonim ***** válasza:
37%

15-ös, gyere ki Lengyelországba, nézz körül Krakkóban, majd tovább Wroclaw-ban, és onnan Varsóba, ha Magyarország ilyen, akkor valamit nagyon rosszul látunk, de nagyon sokan, családtagok, ismerősök, kollégák mondják ezt.

Nem azt mondom, hogy kánaán, nem azt mondom, hogy elérték a németeket, azt mondom, hogy, ha ők megcsinálták, amit mi nem!

2022. nov. 1. 09:09
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

Voltam már Varsóban. Szép, modern, felhőkarcolókkal. Nigéria fővárosában is van egy pár. Ettől még nem lesz német színvonal. Berlinben például nincs egy sem, és olyan koszos mint Budapest.

2022. nov. 1. 09:14
 18/22 anonim ***** válasza:

De én, egy szóval sem mondtam, hogy német szinvonal, kérlek olvasd el mégegyszer, mit irtam!

Pontosan ezt irtam:

"Ők kb félúton vannak köztünk és a németek közt."

a félúton kifejezésre kellene ebben a mondatban koncentrálni! Köszönöm!

2022. nov. 1. 09:17
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
A lengyelek kb Magyarországgal vannak egy szinten,az aktuàlis statisztikàk szerint mindenhol egymàs melett van a két orszàg fej-fej melett.Egyébként Warsóban is vannak lepukkadt környékek(kb béke utca szintűwk) nemcsak az ùj modern felhőkarcolòs negyed van.De egyébkébként nem is értem,hogy a két ország gazdasàgànak ès életszínvonalànak az összehasonlítàsàban.Mexikòban vannak felhőkarcolòk,Svájcban nincsenek.Lehet ebből azt a konzekvenciàt levonni,hogy Mexikó gazdagabb,mint Svàjc?
2022. nov. 1. 10:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem az apám ilyen, ha ő nem akar valamit megérteni, akkor magyarázhat neki, bárki, bármit, az istenért sem fogja megérteni azt, amit egyébként elmagyarázni próbálnak neki!
2022. nov. 1. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!