Magyarország lehetne gazdag, jó ország mint pl. Ausztria, vagy soha sem lesz olyan?
Nem hiszem, de nem tudok nem párhuzamot vonni a lengyelek és köztünk.
Ahol a lengyelek vannak, az egy elérhetőbb cél lett volna nekünk. Ők kb félúton vannak köztünk és a németek közt. Van egy rohadt erős szolgáltató szektoruk, ami nagyon-nagyon sok multit vonz és jó melókat biztosit nagyon sok ember számára, mellé jelentős a mezőgazdaságuk és a bányaiparjuk is. Ugyanonnan indultunk kb, és minden politikai hibájuk ellenére, ott kellene tartanunk, ahol ők kb.
A lengyelek kb velunk egy szinten vannak. Még a csehek sincsenek féluton koztunk es a nemetek között, nemhogy a lengyelek.
15-ös, gyere ki Lengyelországba, nézz körül Krakkóban, majd tovább Wroclaw-ban, és onnan Varsóba, ha Magyarország ilyen, akkor valamit nagyon rosszul látunk, de nagyon sokan, családtagok, ismerősök, kollégák mondják ezt.
Nem azt mondom, hogy kánaán, nem azt mondom, hogy elérték a németeket, azt mondom, hogy, ha ők megcsinálták, amit mi nem!
Voltam már Varsóban. Szép, modern, felhőkarcolókkal. Nigéria fővárosában is van egy pár. Ettől még nem lesz német színvonal. Berlinben például nincs egy sem, és olyan koszos mint Budapest.
De én, egy szóval sem mondtam, hogy német szinvonal, kérlek olvasd el mégegyszer, mit irtam!
Pontosan ezt irtam:
"Ők kb félúton vannak köztünk és a németek közt."
a félúton kifejezésre kellene ebben a mondatban koncentrálni! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!