Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaznál az ellenzékre, ha...

Szavaznál az ellenzékre, ha egyételműen kijelentenék, hogy az LMBTQ / gender ideológia mentén képzelik el a jövőnket?

Figyelt kérdés

Tehát lenne melegházasság és örökbefogadás, transzvesztiták érzékenyíthetnék a gyerekeket, sokkal szigorúbb szabályok vonatkoznának a melegeket transzokat stb. sértő kijelentésekre, el lennének ismerve a nembináris és végtelen számú nemek, lenne semleges nemű wc és kötelező 50%-os női kvóta a parlamentben és a cégek felsővezetésében.

A nők után való füttyögést és bámulást büntetnék és szigorú szabályok vonatkoznának arra, hogy a nők egyenlő béreket kapjanak és teljes fizetést szülési szabadságon és házimunkára is.nov. 12. 06:34
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
#20 de ezzel azokat a “népcsoportokat” akik ezt nem használnák ki taszítják hátrányba.
nov. 12. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/50 anonim ***** válasza:
13%

Alapvetően úgy vagyok vele, hogy utálom ezt az egész szart amiben élek és le akarok lépni ebből az országből és tegye csak még jobban tönkre a Fidesz, aztán zavarja el őket a népharag és jussanak a Kárpátok géniuszának sorsára.


Ezt le akartam írni, egyrészt mert talán ez alapján nem is szavazok majd 2026 ban, másrészt mert ki akartam írni magamból.


DE NÉZZÜK AZ IDEOLÓGIÁT!


Ha egy KICSI lmbtq nyomás lenne a társadalmon, az nem lenne annyira rossz. Viszont amit a kérdésben felvázolsz, az már eléggé komoly lmbtq elfogadás, de már propaganda is. Konkrétan még ezt a végtelen nemű baromságot is akarja sulykolni, de más téren is túllő a célon.


A női kvótát ellenzem, több bajom is van vele.


-Alapvetően így Eu-s szinten egy nőnek kifejezetten jó lehetőségeik vannak. Persze a női nemnek vannak hátrányai de kifejezett előnyei is, a férfiak kárára (szexkapcsolat, társkeresés terén pl). Ezzel szemben mondjuk Afrikában éheznek a nők (és a férfiak is), és baromira örülnének, ha az lehetne a nagy problémájuk, hogy xy Eu-s országban (tegyük fel, hogy még egy nyugati országban is, tehát nem a csóró Magyarországon) a parlamentben több férfi van, mint nő. Baromira jó helyzetben vannak a nők, kvóta nélkül is. Bár még a magyar életszínvonalat is irigyelhetnék, nemhogy egy cseh, esetleg egy osztrák színvonalat.


-Kvótát a nők is persze a legkényelmesebb munkakörökbe akarnak, mert jaj de jó mereszteni a seggét az embernek a parlamentben, ahol irtó jó kis fizetést tesznek zsebre.


-Eleve konkrétan milyen ügyekben vannak elnyomva a nők, mert több férfi ül a parlamentben? A mocsok férfiak nem szavaznak meg valami hiperszuper tamponnal kapcsolatos törvényt? Vagy mi?


"A nők után való füttyögést és bámulást büntetnék és szigorú szabályok vonatkoznának arra, hogy a nők egyenlő béreket kapjanak és teljes fizetést szülési szabadságon és házimunkára is."


Egy pasit nem zavar általában az, ha egy nő bámulja, viszont akkor a nők fütyülhetnének a pasikra meg bámulhatnák őket, csak a pasik nem csinálhatnák ezt a nőkkel?


Köszi, ebből nem kérek. Azzal egyetértek, hogyha egy nő olyan jó munkát végez, mint egy pasi, kapjon olyan bért is. De a nőket pozitívan diszkriminálni nem szeretném, se semmilyen hülye kvótát.


Egyébként a férfiak alapból többen szeretnének politikusok lenni, tehát a parlament felosztása így reális ma is. Azt nem támogatom, hogyha egy nő mindeképpen politikus vagy mérnök szeretne lenni, akkor mások lebeszéljék róla. Szerintem szexy és menő dolog amúgy, ha egy nőnek pasis munkája van, mondjuk mérnök, vagy katona. Inkább legyen ilyen munkája, mint egy műmellű szoláriumos cicababa legyen. Se az miért nem zavarja a női kvótásokat, hogy mondjuk több a férfi villamosmérnök? Az nem baj nekik? Tehát a parlamentben meresszék a seggüket a nők, de mondjuk villamosmérnöknek már ne menjenek? Pedig az még csak nem is kemény fizikai munka.


Még ha jobb is lenne a Fidesznél a kormányzásuk, akkor se szavaznék ilyen pártra. Egyrészt amit a beveztőben írtam, másrészt amiket lentebb írtam azok miatt sem.

nov. 12. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/50 anonim ***** válasza:
61%
Azt a tényt is elismerem, hogy a Fidesz szétlopta az országot és számtalan féle módon károkat okozott neki. Előző vagyok.
nov. 12. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/50 anonim ***** válasza:
28%

Ja és még annyit fűzök hozzá, hogyha a nők alapból nem akarnak mérnöknek menni úgy mint a férfiak arányaiban, akkor mégis mi a büdös lópéniszért kéne egy mérnöki nagyvállalatba 50% os női kvóta? Tegyünk be alkalmatlan nőket a felsővezetésbe, csakhogy a feminácik idiótasága megtörténjen? Vagy ugyanez igaz az infós cégekre is. Az egyetemen infó szakon nagy a férfitöbblet, (egyik oldal szerint több nő dolgozik mérnökinformatikusként adott évben vagy években mint férf, de ezt nem tudom hogy számolák ki) tehát akkor miért is lenne jó, ha informatikai téren dolgozó nagyvállalatnál is lenne 50% női kvóta? A kamu egyenlőség oltárán legyenek szarabbul vezetve a cégek?


Egyszer Puzsér felvetett egy jó kérdés. Ha egy nő ugyanolyan jól dolgozik, mint egy férfi de kevesebbet keres, akkor mért nem őt vezsik fel a cégek? Ezen lehetne kicsit "rugózni", hogy ez a valóságban így megvalósul e, vagy hasonló formában, de érdekes gondolat. Egy cégnek megérné ugyanolyan munkáért kevesebbet fizetni, minek vennének fel férfiakat egyáltalán bárhová? Hiszen egy nőnek kevesebbet kell fizetni nem? És tegyük fel olyan jó munkát is végez.


Ma 13:41 és ma 13:42 vagyok.

nov. 12. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/50 anonim ***** válasza:
86%

Az hogy Afriában mi van az még nem semlegesíti a nők elnyomását. Például ha az egyik lábamat levágják akkor örüljek mert másnak két laba van levágva (persze sokkal nagyobb a különbség az Afrikai ehezők között mint az itteni nők között, de ez csak egy egyszerű példa).


Aki a feministákat általában kritizálja az a radikális, magukat feministákat nevező emberekből indul ki.


Itt nem az az igazi gond hogy nem vesznek fel hasonló képességű nőket vagy nem kapnak ugyanannyi fizetést hanem az hogy a nőket máshogy nevelik és a társadalom is mást vár el tőlük. A gender normák nem csak a nőkre vannak negatív hatással. A férfiak például arra vannak nevelve hogy az erzelmüket fel kell halmozni, mert ilyen egy igazi férfi. Ezért van több öngyilkos köztük, holott sokkal kevesebb depressziós férfi van a statisztikákban elkönyvelve. Ez azt jelenti hogy sokuk meg se probált segítségért fordulni mert szégyennek érezte férfiként.


Vagy például az autista nőket is sokszor félre diagnosztizáljak mondván hogy "ő nő biztos csak depressziós, hiszen a legtöbb autista alapból férfi"

nov. 12. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/50 anonim ***** válasza:
13%

"#20 de ezzel azokat a “népcsoportokat” akik ezt nem használnák ki taszítják hátrányba."


Mindenképpen hátrányba taszítják a normálisan élőket, hiszen a különböző segélyeket a dolgozó emberek által megtermelt nyereségekből fizetik. Mondjuk felveszek egy nőt, ketten dolgozunk, majd elmegy szülni, gyereket nevelni, onnantól egyedül, két ember fizetését kell kitermelnem. Ez nagyban is így működik.

nov. 12. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/50 anonim ***** válasza:
86%
#26 ezt értem, de ha közben meg megy a nyomás, hogy minél több nő szüljön, mert kevés a magyar, akkor talán biztosítani kellene, hogy a nők ne legyenek kiszolgáltatva abban az időszakban. Plusz nem minden nő akar gyereket. Viszont így ők is hátrányban vannak emiatt.
nov. 12. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/50 anonim ***** válasza:
16%
Bírom hogy az egyik 50%-os lepontozott, de a válaszomban lévő állításokat már cáfolni nem tudta. Sok embernél ez a színvonal, ha vki olyant mond ami nem tetszik akkor lepontozzuk szépen. De ám a feministák a rosszak nem az aki meg sem hallgatja őket.
nov. 12. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/50 anonim ***** válasza:
93%

Mi értelme van ennek a kérdésnek?


Ilyet én is tudok.


Szavaznál a Fideszre,ha egyértelműen kijelentenék,hogy a Szájer,Kaleta,Völner ideológia mentén képzelnék el a jövőnket?


Tehát lenne az iskolákban testnevelés órán,ereszen való leereszkedés,kötelezően erős kábítószer hatása alatt.


Ezután a Völner féle korrupció tárgy következne


A kaleta félét bocsánat nincs gyomrom leírni.


Persze mindezt szigorúan keresztény demokrata vonalon,mert a fideszesek így szeretik.

nov. 12. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/50 anonim ***** válasza:
87%

Igen támogatnám.

A házasságot, az örökbefogadást, a nemek elismerését, a női kvótát is.

Emellett azt is, hogy a sértő megjegyzéseket/füttyögést büntessék. Szörnyen irritáló és a legtöbb nő számára ijesztő (számomra is).

A nembináris embereket még elismerném (több nincs is), és a 3. fajta wc fülke sem okozna traumát.


Ugyanakkor, a nem támogatnám a Drag Queen-ék jelenlétét a sulikban.

Viszont!

A szexuális felvilágosítást be KELL vinni az iskolákba. Normál szexuálpszichológusokkal, akik normális felvilágosítást tudnak adni. Velük mehetne meleg/leszbikus/transz(nem Drag)/nem bináris ember, akik elmondanának pár dolgot magukról.

Majd mindenki (szexualitástól és identitástól függetlenül) adna szórólapot, ahol találnak a diákok bővebb információt/elérhetőséget, h esetlegesen kérdésük van.

nov. 13. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!