Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fábián Tamás újságíró homoszex...

Fábián Tamás újságíró homoszexuális?

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 13:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%

Szájer meg Bayer Zsolt után bárki lehet sunyiban titokban, de nincs is ezzel baj, ha nem kamuznak az ember arcába.

Ha jól tudom Fábián Tamást még nem kérdezték erről.

2023. jan. 5. 13:32
 2/24 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem neki már mindegy lenne, csak legyen valaki...fiú, lány, kecske bármi....
2023. jan. 5. 13:33
 3/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az.
2023. jan. 5. 13:33
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

Kérdezzük meg:

-Why are you gay?

-Who says I'm gay?

-You are gay!

2023. jan. 5. 13:34
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, de ez csak a jobboldaliakat zavarja, értelmes embereket nem. Csak a jobboldaliak várják el egymástól, hogyha melegek akkor éljenek egy kamuházasságban és titokban járjanak melegszexorgiákra, mi csak legyintünk egyet és azt mondjuk azzal szerelmeskedsz, aki neked tetszik.
2023. jan. 5. 14:09
 6/24 anonim ***** válasza:
18%

Mondjuk a baloldalon már elvárás, alapkövetelmény a b.ziság.

(lehet ezért nem mozgatnak meg tömegeket?)

Olyan maradi a férfi-nő kapcsolat.

Nincs benne semmi liberális, semmi progresszív.

2023. jan. 5. 14:12
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
többször láttam már a barátnőjével a Madách tér környékén, szal ha nem heteró elég jól titkolja
2023. jan. 5. 14:13
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
6 A jobboldaliak szerint nyilván akkor kétmillió meleg él az országban. Szàmukra lehetetlen az, hogy tàmogasson valajj egy csoportot, ùgy hogy abból nincs közvetlen haszna. Nem tudjàm elképzelni, egyszerűen túl énközpontúak ehhez. Ebből következik, hogy aki támogatja a melegházasságot az csak búúúzi lehet. És így nyilvánvaló hogx az É.-írek nagyrésze ia homi, akik népszavazással döntöttek a kérdésről.
2023. jan. 5. 14:20
 9/24 anonim ***** válasza:
20%

8 nekifutottam párszor. Legközelebb higgadj le mielőtt írsz. Nehéz értelmezni egyes részeket. Oké, megértem, ha remegsz az idegtől.

És mesélj, milyen megélni amikor általánosítanak, sarkítanak, túloznak?

Milyen érzés, amikor valaki a Ti szinteteken kommunikál veletek?

2023. jan. 5. 14:23
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

#9 Mitől tűnök idegesnek? Ha valami miatt nehezen értelmezhető az az, hogy van pár elütés mert telóról írtam, de amúgy nem túl bonyolult mondatok ezek, majd legközelebb megpróbálok egyszerűbben fogalmazni, bár ennél egyszerűbben nem szoktam.

"És mesélj, milyen megélni amikor általánosítanak, sarkítanak, túloznak?"

Már megszoktam, gyakran beszélgetek jobboldaliakkal. Általában fölösleges, mivel most sem arra reagálsz, ami le van írva. Az én szintem biztos nem ez, én általában reagálok arra, amit a másik leír.

2023. jan. 5. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!