Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék konkrétan mit...

Az ellenzék konkrétan mit mond a háborúról?

Figyelt kérdés

Kell fegyvert szállítani?

Kell katonai segítséget nyújtani?

Kellenek még szankciók?

Honnan kéne szerezni földgázt?

Paks 2-t nem kéne megépíteni?

jan. 22. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
5%
Nincs a gépeden internet? Keress rá.
jan. 22. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

igen

igen

igen

nem tudják mert buták

nem kéne

ez az ő álláspontjuk, de nem nehéz rájönni hogy mi, hiszen a nyugat bábjai szóval amit a nyugat mondd, azt tenné az ellenzékünk

jan. 22. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Amiket a telexnek és a hvg-nek nyilatkoztak, azok alapján:

Kell fegyvert szállítani? Igen

Kell katonai segítséget nyújtani? Igen

Kellenek még szankciók? Igen

Honnan kéne szerezni földgázt? USA, LNG, tök olcsó, tök jó, a tengeri szennyezés már nem fontos

Paks 2-t nem kéne megépíteni? Nem hát, de szükséges, csak nem atomból, hanem másból, mondjuk...izé...hát...másból legyen energia

jan. 22. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"Nem értem, hogy nekik az miért jó, ha ártatlan emberek hallnak meg és ahelyett, hogy a békét sürgetnék, fegyvereket küldenénk meg katonákat, ezzel elnyújtva a háborút... Párbeszédre van szükség, nem fegyverkezésre."

Tudod a leggázabb az egészben Orbán Viktor hozzáállása. Hajtogatja idióta módra, hogy ő békepárti, de a rohadék nem mondja ki, hogy hogyan legyen béke, csak hajtogatja, hogy legyen béke. Ennyi erővel lehet mondani, hogy szűnjön meg a munkahelyi zaklatás, mert a munkahelyi zaklatás ellen vagyok. De a munkahelyi zaklatást nem lehet beszüntetni, hiába hangzik jól. Persze a kettő másik dolog, ez egy példa.

Az oroszok nem akarnak kivonulni, az ukránok nem akarják feladni. Akkor hogy akar a rohadék Orbán békét?

Szóval az a legcikibb, amit Orbán kommunikál a háborúról, persze a híveknek talán ez is elég, mert szerintük a jóságos és bölcs Orbán vezér megint a jó utat követi... xDDDDDD

Értem én, hogy a fideszes hívek az ellenzéket szapulják, de a saját portájukon sepregessenek, bár ha szerintük az országot szétverő és szétlopó Orbán a nagy hős, akkor ne is csodálkozzunk.

jan. 22. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok az előző kommentelő. Elsőre úgy gondoltam, hogy miután bemásolom ide a kommentemet és elküldöm, megkapom majd azt, hogy nem a Fidesz álláspontja volt a kérdés. De megláttam a kérdező hastegjeit, hogy moslék, majd csicskaellenzék és ezek után a bemásolt kommentem pont tökéletesen illik ehhez a fidesznyalonc kérdéshez IS. :)))
jan. 22. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:

"ez az ő álláspontjuk, de nem nehéz rájönni hogy mi, hiszen a nyugat bábjai szóval amit a nyugat mondd, azt tenné az ellenzékünk"

Monjda a fidesznyik, aki issza Orbán szavait, mint avizet, aki szétloptaésszétverte az országát.

jan. 22. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:

"Hajtogatja idióta módra, hogy ő békepárti, de a rohadék nem mondja ki, hogy hogyan legyen béke"

Milliószor elmondta, hogy az USA és Oroszország között kell egy béketárgyalás. Nem figyeltél.

jan. 22. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:

4

Akkor írd le, hogy mi a megoldás.

jan. 23. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!