Kelet a jövő? Szerintem a Nyugat nem sokáig marad a csúcson.
Akár mennyire szép a Nyugat, szerintem lassan vége van a hatalmának, szépségének. Köszönhetik ezt a korrupt ,marxista, kultúra pusztító globálista vezetőknek a színész politikusokkal együtt.
A magyarság emelkedni fog.
Volt bal oldaliként írom ezeket.
Ébredjetek fel !!!

válasza:

válasza:

válasza:A Kelet mindig csak ígéret volt, és az is marad. Ami padlón van, az nem tud hova hanyatlani :)
Ha a Nyugat korrupt és kultúrapusztító, akkor nem tudom mit mondasz Oroszországra vagy Kínára, ahol napi szintű bevett dolog a korrupció az élet minden területén, és a mai napig aktívan pusztítják a helyi kisebbségek kultúráját.
A Kínaiak tevékenységét különösen ajánlom, hogy elemezd, nagyobb kultúrapusztítást fogsz ott látni, mint bárhol máshol.
Magyarország pedig pont azért hanyatlik, mert a Magyar társadalom az ilyen keleti diktatúrákat kezdte követni, a kormány szintúgy.

válasza:

válasza:Nem.
Nincs jövő.
Legalábbis ha abban a formában képzeljük el a jövőt, hogy ki fog jobban fejlődni, meg hol lesz több autó, meg ájfon, meg stb. hülyeségek.
Mert sehol nem lesz.
A globális ipari, fogyasztói társadalom hanyatlásba megy át nemsokára, és ebben nem fog nyerni se Kína, se USA, se Európa, se senki.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyik ismerősöm azt mondta hogy túl virgonc és energikus vagyok ahhoz hogy jövő héten megszüljek,szerinte sokkal később fogok Szülés előtt súly nehezedik rám nem leszek már ilyen virgonc?
Komolyan érdekel, nem trollkodok. Örülnék komoly válaszoknak.
Origo friss cikke , szerinte 36 cfoktol 40 is lehet vasarnap és a jövő héttől ...
És minden szembe jövő fiatal srácot megbámulok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!