Mi a véleményetek az új árfigyelő rendszerről?

válasza:

válasza:Eddig volt 5 árstopos termék, annak fix ára volt, a másik 9.995 termék árát (a tízezerből) jól megemelték.
Most 62 termék árát le kell jelenteni, a többi 9.938 termék árát jól megemelik. :)))

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igazából ez megint egy ugyanolyan látszat intézkedés mint a kötelező akciózás.
Eddig is szemmel láthatóan konszolidálódtak az árak, amióta erősödött a Forint, erősödött maga az Euro. Csak most a kormány elmondhatja, hogy nekik köszönheted azt amit nem nekik köszönhetsz.
Foglalkoznának inkább azzal, hogy az ország ellen ne legyen korrupciót vizsgáló eljárás, ne legyünk folyamatosan leminősítve Orbán idióta kijelentései után, meg szimplán nem lopnának el mindent, akkor talán az átlag proli is meg tudna élni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
HETEK óta mondják, de hol a link?
Mint tudjuk, az egy éves inflációt az előző év megfelelő hónapjához viszonyítják. Aktuálisan 2023 júniust 2022 júniusához fogják hasonlítani. A viszonyítási alap ezért vándorol. Ha egy olyan tavalyi hónaphoz viszonyítunk, amikor már magas árak voltak, akkor a két év...
Vannak ár összehasonlító oldalak műszaki cikkekre, tankolásra, de a hétköznapi fogyasztási cikkekre, mint tej, joghurt, stb. létezik hasonló? Illetve olyan app, amivel saját magamnak tudnám vezetni, hogy hol mennyibe kerül egy-egy termék és így könnyen gyorsan...
Régen tudtam egy olyan oldalról ami egy adott termék árait kilistázta, hogy mennyibe kerül a boltokban, de azóta elfelejtettem, valaki tudja az oldal nevét?
Próbálkoztam már néhány data scraper programmal, de egyik sem vált be nekem erre a célra.
Az általam kinézett eszközöket csak ott jelöltem meg, és ha lejár, nem tudom, ad-e visszajelzést az e-mail-címre. Ha nem, valahogy meg lehet tudni, hogy adott címre melyik eszközökre raktam rá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!