Mit szólsz ehhez?
Figyelt kérdés
2. félévtől jön a digitális állampolgárság.
A chip mikorra várható? 2030? Vagy már előbb?
jan. 28. 11:17
2/6 A kérdező kommentje:
jan. 28. 11:40
3/6 Gál Gábor 2024 válasza:
De jó, már alig várom, hogy ne kelljen feleslegesen, állandóan magammal cipelnem a kártyáimat.
Chip már most is van a személyiben, nem értem...?
4/6 A kérdező kommentje:
“ Chip már most is van a személyiben, nem értem...?”
Már aki aktiváltatta, ugyebár😆
Kérdezte az ügyintéző, hogy akarom-e, habár az újlenyomat kötelező (mondta is eddig nem volt az, de lehet a chip is így lesz, most még nem, de a következő alkalommal az lehet…
jan. 28. 19:29
5/6 A kérdező kommentje:
*újjlenyomat
jan. 28. 19:32
6/6 anonim válasza:
Én megalázónak tartom, hogy "számot tetoválnak az emberek fülébe", - mint a marháknak - és ha kell, ha nem, rabosítják őket. Köztörvényes bűnözőktől szokás ujjlenyomatot, dns-t és hasonló azonosítókat rögzíteni. A kötelező jelleg veri ki nálam a biztosítékot, - semmit nem tettem, amiért így kellene kezelnie engem az államnak, amelynek tisztességgel adózom - sokad magammal - és ebből dőzsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!