Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter vallás/felekezet...

Magyar Péter vallás/felekezet alapján listázza már az embereket. Nem gondoljátok, hogy náci időket idéző ez a cselekedet, mondás?

Figyelt kérdés
Gyöngyösi Márton is ezt mondta annak idején, hogy listázni kellene vallás alapján, és meghurcolták érte! Nem érzitek a durva kettős mércét és a párhuzamot? Ennyire elvakultak a Tiszások?

jún. 11. 16:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
21, akkor most cseréld ki a "Hit gyülekezet tag" szavakat Zsidó egyház tagja szavakra. Lenne botrány, ha ezt így mondjuk leírta volna egy másik párt tagja ? És mennyire lenne felmentő, ha a személy, személyek amúgy vállaltan zsidó vallásúak és nem titkolják? Ahogy a Hit Gyülekezet tagok sem titkolták. Ez nem enyhít semmit! Ki is itt a farizeus , mellébeszélő? Nem kell ennyire elalélni a Petitől és körmszakadtig mentegetni.
jún. 11. 18:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Szokásos hazugság cunami vele kapcsolatban, annyira féltek az igazságtól, amit müveltetek Magyarországgal és azokkal, aki nem értett egyet a csüngőhasúval, Iványi Gábor is ennek az áldozata. A saját szavazótokat csapjátok be, s nézitek hülyének.
jún. 11. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/23 anonim ***** válasza:
37%

22. "Zsidó egyház" ugyanúgy nem létezik, ahogy "keresztény egyház" sem létezik.


Zsidó VALLÁS létezik, azon belül a következő egyházak és felekezetek:


- MAZSIHISZ (neológ zsidóság)

- EMIH + CHABAD (status quo ante + lubavoicsi haszid felekezet)

- MAOIH (ortodox felekezet)

- BÉT ORIM (reform)

- SZIM SHALOM (mászorti)

- SZATMÁR (szatmári haszid, anticionista ultraortodoxok)


Magyar péter sem "A KERESZTÉNYEKRŐL" beszélt, hanem egy bizonyos egyházi szervezet tagjairól, akik saját tévécsatornát működtetnek.


A Hit Gyülekezete NEM VALLÁS és NEM SZÁRMAZÁS, csupán egy keresztény egyház, amelyik összefonódott a Fidesszel és televíziócsatornát tart fenn (nem a vallási nézeteikről volt itt szó, hanem a közéleti tevékenységükről!).


És nyugi, rengeteg komoly kritika éri az EMIH-et is, amióta Köves Slomó beköltözött orbán viktor farpofái közé, a zsidó közösségen belül is!


És nem azon megy a zsidó-zsidó vita, hogy ki ortodox és ki neológ és melyiknek van igaza, hanem azon, hogy a kormány két kézzel tömi Köves Slomó és a lubavicsi haszidok zsebeit pénzzel, miközben a legnagyobb felekezet még mindig a neológiát képviselő MAZSIHISZ lenne (csak őket politikailag nem szereti a kormány!).-


Az, hogy egy egyházi szervezet eladja magát az államhatalomnak egy dolog - a faji és vallási alapú listázás más dolog!


Nyugodj meg, egyetlen neológ, reform, tradicionális ortodox vagy akár szatmári haszid zsidó sem fog kikelni a képéből, ha Köves Slomóról és a lubavicsi társaságról leírod az IGAZAT: hogy orbán viktor zsebzsidói lettek, akiket annyi pénzzel töm ki a rezsim, hogy lassan minden héten nyitnak egy zsinagógát, miközben a MAOIH-ot is elfoglalták puccsszerűen, kisemmizve a régi orthodoxokat!


Ezek nem vallási bírálatok - ez POLITIKA! És aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!


Melyik egyház működtet még POLITIKAI-KÖZÉLETI TELEVÍZIÓCSATORNÁT?????


Mert tudtommal csak a HIT Gyülekezete! Akkor nem kell ilyen sértődékenynek lenni!


Majd ha a katolikusok, reformátusok, evangélikusok, unitáriusok, metodisták, baptisták is ATV-szerű közéleti csatornákat működtetnek, akkor jogosan megkaphatják ők is a bírálatot!


Milyen lenne, ha Erdő Péter megvenné az ATV-t???? Ne vicceljünk már!


Nyilvánvaló, hogy Magyar Péter nem vallási alapon, hanem politikai alapon bírálta a HIT-gyülekezet vezetőinek (nem a tagjainak!) összefonódását orbán viktorral és állampártjával!

jún. 11. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!