Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na Tiszások, holnap tüntetés...

Na Tiszások, holnap tüntetés lesz a Tisza ellen, megy már a rettegés? (vicces szavazás)

Figyelt kérdés

[link]

Mint ismeretes, holnap 15 órakor lesz a Tiszás Kollééár Kinga elleni tüntetés a Millenáris parkban. Végre valós adatokat kaphatunk arról, hogy hány embernek van tele a hócipője a Tiszával.

Én ingadozó választópolgárként nagyon várom az eseményt, bár tudjuk, hogy BP gyakorlatilag az ellenzék fellegvára, mégis úgy érzem, szép tömegek fognak az utcára vonulni a Gulyás szavára.

Azért már lehet majd egész jó következtetéseket levonni a támogatottságból úgy gondolom a valós helyzetre. Kiváncsian várom, hogy Gulyás mekkora tömegeket tud megmozgatni és az eredmények függvényében ki lehet találni, hogy vajon a nagy vezér (Orbán) szavára hányan vonulnának ki az utcára.

Tiszások! Rettegtek a holnapi eredménytől? Vagy majd holnap ébredtek fel az illúzióból, amit a Magyar Peti alkotott meg?

ápr. 11. 16:05
A kérdező szavazást indított:
rettegünk
nem rettegünk, árad a Tisza
majd holnap felébredünk az illúzióinkból
Csak a Mi hazánk
Gyurcsány takarodj!
Soros terv
Mindenképpen le kell váltani ezt a kormányt
Na és mi van az 500 milliárddal?
Brüsszel oldalán állok
Én már külföldön élek, nem érdekel
24 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
64%
Rettegünk.
ápr. 11. 16:08
 2/55 anonim ***** válasza:
69%
Biztos mind rettegnek 20-30 nyugdíjastól meg pár idegbeteg fogatlan hóhértól. Gyulyás Gergely meg mit fog mondani? Ő soha semmiről nem tud, soha sehol ott sincs, ott se volt, nem tudja. :D Mennyen inkább Ő is csomagolni a többiekkel, a felesleges baromságaik helyett.
ápr. 11. 16:09
 3/55 anonim ***** válasza:
59%
Erőlködik a pufók publicista.
ápr. 11. 16:10
 4/55 anonim ***** válasza:
21%
hóhérmenet?
ápr. 11. 16:20
 5/55 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem lesznek sokan. Én alapvetően fidesz támogatóként sem megyek, van jobb dolgom is, mint tüntetésre járni.

Ebből ugyanúgy nem érdemes majd semmi következtetést levonni, mint a többi tüntetésből, vagy a minimál létszámos közvéleménykutatásokból.

ápr. 11. 16:23
 6/55 anonim ***** válasza:
80%

Azért holnap lesz, hogy lehessen szervezni a buszos közönséget?

Mindenkit beengednek, vagy csak azokat, akiknek van nyugdíjas igazolványuk és negatív IQ tesztjük?

ápr. 11. 16:31
 7/55 anonim ***** válasza:
86%

Én ezt a debil országot szerencsére külföldről röhögöm - és mindig képes szintet lépni (f)idiotizmus terén.

Szerintem egész Európa ezen röhög: egy kormány tüntet az ellenzéke ellen! :)))))))))))))))))

orbán alatt egy országból egy ország paródiájává vált Magyarország. Deklarált viccpárt se tudná ezt nevetségesebben intézni...

ápr. 11. 16:39
 8/55 Mad Max2 ***** válasza:
88%
Most hîvott a 70 éves anyám hogy... Őt felhìvták a fidesznyikek, egy felvételt tolták a telefonon neki amin Bayer Zsójtika agitálja hogy menjen holnap tüncizni me a Tisza párt elveszi a nyugdiját stb... Gec ik az öregeket kábitják még mindig
ápr. 11. 16:50
 9/55 anonim ***** válasza:
92%

Feszengenek nagyon a Fidesztálibok.

Amúgy igen, ez szerintem a Magyarországi tragikomédia egy újabb negatív csúcsa.

Az autokara kormány szervez tüntetést az ellenzék ellen. bohózat.

ápr. 11. 16:50
 10/55 anonim ***** válasza:
84%
Mennek a félnótás "4 évem van felfüggesztve" meg a "nem rendőr kell ide, hanem hóhér" csávók is?
ápr. 11. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!