Na Tiszások, holnap tüntetés lesz a Tisza ellen, megy már a rettegés? (vicces szavazás)
Mint ismeretes, holnap 15 órakor lesz a Tiszás Kollééár Kinga elleni tüntetés a Millenáris parkban. Végre valós adatokat kaphatunk arról, hogy hány embernek van tele a hócipője a Tiszával.
Én ingadozó választópolgárként nagyon várom az eseményt, bár tudjuk, hogy BP gyakorlatilag az ellenzék fellegvára, mégis úgy érzem, szép tömegek fognak az utcára vonulni a Gulyás szavára.
Azért már lehet majd egész jó következtetéseket levonni a támogatottságból úgy gondolom a valós helyzetre. Kiváncsian várom, hogy Gulyás mekkora tömegeket tud megmozgatni és az eredmények függvényében ki lehet találni, hogy vajon a nagy vezér (Orbán) szavára hányan vonulnának ki az utcára.
Tiszások! Rettegtek a holnapi eredménytől? Vagy majd holnap ébredtek fel az illúzióból, amit a Magyar Peti alkotott meg?

Szerintem nem lesznek sokan. Én alapvetően fidesz támogatóként sem megyek, van jobb dolgom is, mint tüntetésre járni.
Ebből ugyanúgy nem érdemes majd semmi következtetést levonni, mint a többi tüntetésből, vagy a minimál létszámos közvéleménykutatásokból.

Azért holnap lesz, hogy lehessen szervezni a buszos közönséget?
Mindenkit beengednek, vagy csak azokat, akiknek van nyugdíjas igazolványuk és negatív IQ tesztjük?

Én ezt a debil országot szerencsére külföldről röhögöm - és mindig képes szintet lépni (f)idiotizmus terén.
Szerintem egész Európa ezen röhög: egy kormány tüntet az ellenzéke ellen! :)))))))))))))))))
orbán alatt egy országból egy ország paródiájává vált Magyarország. Deklarált viccpárt se tudná ezt nevetségesebben intézni...

Feszengenek nagyon a Fidesztálibok.
Amúgy igen, ez szerintem a Magyarországi tragikomédia egy újabb negatív csúcsa.
Az autokara kormány szervez tüntetést az ellenzék ellen. bohózat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!