Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed Schiffer...

Mi a véleményed Schiffer Andrásról?

Figyelt kérdés
Szerinted alkalmas lenne miniszterelnöknek, jobb irányba vinné az országot, mint teszem azt, Toroczkai, Magyar Péter, Lázár, vagy Gyurcsány?

ápr. 27. 09:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel SchA megszűnt önálló aktor lenni, és még karizmája sincs, nem igazán tartom alkalmasnak miniszterelnöknek. A plebs számára ő túl intellektuális is.
ápr. 27. 09:48
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
Két baloldali közszereplő van, akit tisztelni tudok: Puzsér és Schiffer. Toroczkainál nem lenne jobb miniszterelnök, de a többieknél igen.
ápr. 27. 09:51
 3/17 anonim ***** válasza:
52%

Simán elképzelhetőnek tartom.

53 éves, jogász, politológus, humánökológiai szakember.

Ha kell bármelyik oldalt bírája vagy dicséri, bár inkább csak bírálatokat hallok, de az nem is baj, dicsérni való nem sok van. Egy biztos, én mindig csak értelmes észérveket hallottam tőle.

Nem értem miért nem szeretne többet tenni ezért a hazáért. Az igaz hogy az LMP nem volt egy sikertörténet, de elképzelhető hogy most többen állnának mellé.

Én támogatnám hogyha alapítana egy új pártot, tenne is valamit, nem csak a pálya széléről "okoskodna". És ezt az okoskodást most nem negatív értelemben értem, csak hát ugye nem sok tétje van, jelenleg mit mond.

Az nem lehet hogy Magyar Péter legyen az egyetlen alternatíva, sokan igényelnének egy becsületesebb, higgadtabb, politikailag tapasztaltabb embert.

ápr. 27. 09:58
 4/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is S. az a személy, aki normális, mérsékelt, visszafogott, kölcsönösen előnyös kompromisszumokon, megegyezéseken alapuló, kiegyensúlyozott, mindenkinek jó országépítő politikát tudna kezelni, irányítani.
ápr. 27. 10:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Attól tartok azért "nem szeretne többet tenni a hazáért" mert megcsömörlött. Nem a Hazától, nem a kisemberektől. A kisszerű, önjelölt politikai jelentkezőktől, nagyratörőktől, a népet, és a demokratikus elveket csak szlogenként kezelő rablóbandákból.
ápr. 27. 10:05
 6/17 A kérdező kommentje:
javítás...rablóbandákTÓL.
ápr. 27. 10:08
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

Melyik fontos kérdésekben nem ért egyet Schiffer a Fidesz politikájával?

Tudsz olyan szakembereket mutatni, akik Schiffer mögött állnak?

Kik lennének a te értelmezésed szerint Schiffer tömegbázisa?

Elég-e a Fidesznek a választásokig hátralévő egy év, hogy Schiffert a médiáiban felépítse ÉS el is hitesse a választóival, hogy ellenzéki?

ápr. 27. 10:23
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Alkalmatlan!
ápr. 27. 10:24
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Egy áruló fekáliadarabnak tartom, aki elárulta azt az oldalt, ami segitségével elkezdte annak idején a közéleti szereplését.
ápr. 27. 10:59
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

#7,

"Melyik fontos kérdésekben nem ért egyet Schiffer a Fidesz politikájával?"

A teljes gazdaság-, társadalom-, adó-, bel-, és külpolitikájával.

ápr. 27. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!