Mi a véleményed Schiffer Andrásról?

Simán elképzelhetőnek tartom.
53 éves, jogász, politológus, humánökológiai szakember.
Ha kell bármelyik oldalt bírája vagy dicséri, bár inkább csak bírálatokat hallok, de az nem is baj, dicsérni való nem sok van. Egy biztos, én mindig csak értelmes észérveket hallottam tőle.
Nem értem miért nem szeretne többet tenni ezért a hazáért. Az igaz hogy az LMP nem volt egy sikertörténet, de elképzelhető hogy most többen állnának mellé.
Én támogatnám hogyha alapítana egy új pártot, tenne is valamit, nem csak a pálya széléről "okoskodna". És ezt az okoskodást most nem negatív értelemben értem, csak hát ugye nem sok tétje van, jelenleg mit mond.
Az nem lehet hogy Magyar Péter legyen az egyetlen alternatíva, sokan igényelnének egy becsületesebb, higgadtabb, politikailag tapasztaltabb embert.

Melyik fontos kérdésekben nem ért egyet Schiffer a Fidesz politikájával?
Tudsz olyan szakembereket mutatni, akik Schiffer mögött állnak?
Kik lennének a te értelmezésed szerint Schiffer tömegbázisa?
Elég-e a Fidesznek a választásokig hátralévő egy év, hogy Schiffert a médiáiban felépítse ÉS el is hitesse a választóival, hogy ellenzéki?

#7,
"Melyik fontos kérdésekben nem ért egyet Schiffer a Fidesz politikájával?"
A teljes gazdaság-, társadalom-, adó-, bel-, és külpolitikájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!