Az ellenzékiek mióta mondogatják, hogy "ez lesz az utolsó választás, az utolsó lehetőség, hogy leváltsuk a Fideszt"?
Ha nem sikerül, akkor nemzethalál. Vége az országnak, nincs visszaút.
22-ben is ezt mondták, és most megint ezt szajkózza a sok okos.
2018-ban is ez volt a szöveg náluk?

Nem nemzethalál, hanem Fehéroroszorszég.
A magyarság ezek után is itt lesz, csak orosz csatlósállamként, és örökké Orbán Viktorral az élen. Azt csak a narancskárosultak hiszik, hogy majd ha kiverekedjük magunkat végül az Unióból, akkor majd nem teszi ránk a kezét egy másik nagyhatalom.
De hát nekik jobb az orosz tekintélyuralmi rendszer a csórósággal és olyan szabadságjogokkal, hogy ha ellenvéleményed van akkor kizuhansz az ablakon, mint a nyugat nyugati bérekkel, mert ott a csúnya LMBTQ és átműtik a gyerekeket. Fuj. Inkább együnk homokot illetve fagyott földet Szibériában, a narancsosnak ez a legjobb.

A nemzethalált a fideszesek szokták emlegetni, mi ballipsik csak a szabad Magyarországot siratjuk.
Személy szerint nekem a 2018-as választás volt a nagy csalódás.
A 2022-esnél már csak egy hajszálnyi reményem volt és már a választás előtt írtam ide is, hogy ha akkor is a Fidesz nyer, akkor végképp bebizonyosodott, hogy esélytelen lesz a leváltás normális körülmények között, és már csak egy összeomlás után sikerülhet.
Ezek után a 2026-os előtt már nem hiszek a kormányváltásban. Ahogy írtam, összeomlás kell, azaz akkor van csak esély, ha a Tisza fel tudja bomlasztani a NER-t, de ebben egyelőre nem állnak jól.

Ez lesz az utolsó választás, az utolsó lehetőség, hogy leváltsuk a Fideszt
Ha nem sikerül, akkor nemzethalál. Vége az országnak, nincs visszaút.

"Addig jár a korsó a kútra..."
...amíg fel nem kötik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!