Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek mióta mondogatj...

Az ellenzékiek mióta mondogatják, hogy "ez lesz az utolsó választás, az utolsó lehetőség, hogy leváltsuk a Fideszt"?

Figyelt kérdés

Ha nem sikerül, akkor nemzethalál. Vége az országnak, nincs visszaút.

22-ben is ezt mondták, és most megint ezt szajkózza a sok okos.

2018-ban is ez volt a szöveg náluk?

ápr. 27. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem nemzethalál, hanem Fehéroroszorszég.

A magyarság ezek után is itt lesz, csak orosz csatlósállamként, és örökké Orbán Viktorral az élen. Azt csak a narancskárosultak hiszik, hogy majd ha kiverekedjük magunkat végül az Unióból, akkor majd nem teszi ránk a kezét egy másik nagyhatalom.

De hát nekik jobb az orosz tekintélyuralmi rendszer a csórósággal és olyan szabadságjogokkal, hogy ha ellenvéleményed van akkor kizuhansz az ablakon, mint a nyugat nyugati bérekkel, mert ott a csúnya LMBTQ és átműtik a gyerekeket. Fuj. Inkább együnk homokot illetve fagyott földet Szibériában, a narancsosnak ez a legjobb.

ápr. 27. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Én nem mondok semmi ilyesmit, ha nyer a Tisza az jó, de ha nem nyer akkor sem esek annyira kétségbe.
ápr. 27. 16:20
 3/9 Sanyi2025 ***** válasza:
60%

A nemzethalált a fideszesek szokták emlegetni, mi ballipsik csak a szabad Magyarországot siratjuk.

Személy szerint nekem a 2018-as választás volt a nagy csalódás.

A 2022-esnél már csak egy hajszálnyi reményem volt és már a választás előtt írtam ide is, hogy ha akkor is a Fidesz nyer, akkor végképp bebizonyosodott, hogy esélytelen lesz a leváltás normális körülmények között, és már csak egy összeomlás után sikerülhet.

Ezek után a 2026-os előtt már nem hiszek a kormányváltásban. Ahogy írtam, összeomlás kell, azaz akkor van csak esély, ha a Tisza fel tudja bomlasztani a NER-t, de ebben egyelőre nem állnak jól.

ápr. 27. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Az van hogy én hiszek a demokráciában, elfogadom a többség döntését, remélem az a Tisza lesz de ha nem akkor ez van .
ápr. 27. 16:30
 5/9 kutyafule4 ***** válasza:
68%
Nézd meg minden mennyivel szarabb lett négyévente. Az oktatás züllesztése, az egészségügy magára hagyása, a sajtó ellehetetlenítése, a politikai párbeszéd színvonalának elképesztő lehúzása, a mindennapi agresszió és rettegés terjesztése és természetesen az eszetlen lenyúlások és a korrupció intézményesítése - mind rossz irányba mutat.
ápr. 27. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Addig jár a korsó a kútra...
ápr. 27. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
43%

Ez lesz az utolsó választás, az utolsó lehetőség, hogy leváltsuk a Fideszt

Ha nem sikerül, akkor nemzethalál. Vége az országnak, nincs visszaút.

ápr. 27. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Igen, régi marhaság ez náluk.
ápr. 27. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Addig jár a korsó a kútra..."

...amíg fel nem kötik.

ápr. 27. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!