Csak Magyarországon vannak gyűlöletkeltő plakátok? Szlovákiában és Lengyelországban egyet sem látok.
Figyelt kérdés
máj. 1. 16:48
1/10 anonim 

válasza:

Több európai országban jártam az elmúlt 3 évben, de én nem láttam egyik országban sem gyűlöletkeltő plakátokat. Sehol nem uszítják az embereket az EU ellen.
2/10 A kérdező kommentje:
De a politikai ellenfelüket ocsarolo plakátokat se látok. Csak sima retro politikus plakátokat egy portréval, és mellette szöveget hogy szavazz rám.
máj. 1. 16:52
5/10 anonim 

válasza:

Néhány éve láttam Párkányban egy választási plakátot. Nem tudok szlovákul, de az orosz alapján azt következtettem ki, hogy "ha nem akarsz a Felvidéken (így, magyarul) élni, akkor ...". Tehát volt.
7/10 anonim 

válasza:

Németországban is csak saját magukat reklámozzák a pénzekből, nincs ilyen hogy lefizetnek egy bu*it hogy az ellenzéki párt vezetőjét összebu*izzák vele, aztán leadják propagandába. Ilyen csak Magyarországon fordul elő, retardáltakkal teli kormányban.
8/10 anonim 

válasza:

Valószínűsíthetően csak itt: talán, mert itt erre van igény, máskülönben már jelezték volna többen.
9/10 anonim 

válasza:

A 90-es években láttam Londonban "new labour, new danger" és "old tories, old lies" plakátokat.
10/10 anonim 

válasza:

Tele van Vudapest keresztények ellen uszító gyűlöletplakátokkal!
Hogy nem tűnik fel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!