Az ellenzékieknek mi baja van a Fidesszel?
Papolnak itt mindenről, de ugyan úgy loptak/lopnak, csalnak, hazudnak. Csinálják a tüzet, próbálnak mindenkit lejáratni. Pedofilokat is csak addig ítélik el, ha fideszes, de Lakatos Márkot nagyra tartják és mosdatják.
Kettős mércét alkalmaznak. Támogatják a bevándorlást és többre tartanak egy bűnöző migránst mint egy őslakos ápolónőt, aki 30 évig szolgálta az embereket.
A nőket is csak addig tolják, amíg a fehér férfiakat kell szapulni, mert előreengedik őket at ajtónál. Persze az nem számít, hogy a migránsok mennyit zaklatják a nőket.
Utálják a magyarokat, örülnek, ha egy magyar sportoló lesérül vagy epilepsziás rohamot kap(Szalai Ádám) vagy épp Magyarország valamilyen módon ráfarag.
Akkor mit akarnak?

Nem tudom feltűnt-e, de az "ellenzéki" nem egy tömb.
Én pl nem támogatom se az illegális migrációt, se Lakatos Márkot. Nem utálom a magyarokat, eszembe se jut kárörvendeni, ha egy magyar sportoló megsérül.
Ellenben a fidesz politikája számomra vállalhatatlan. Mellesleg most a fideszed alatt estefelé olyan arab hordák szoktak járkálni tömegbe verődve, hogy nőként nem egyszer szabályosan féltem.

"Az a bajuk hogy sikertelenek és ezért a Fideszt okolják"
Igen, én is így látom. Nem tud mibe belekötni, beleköt hát abba, hogy Szalai nem rúgott gólt és bebeszéli magának, hogy na majd a következő párt. Nem esik le neki, hogy ha eddig semmirekellő volt, mindig is az marad.
"Nem tudom feltűnt-e, de az "ellenzéki" nem egy tömb."
Nem tudom feltűnt e, de ezek szerint fideszes és náci vagy, ha nem támogatod az illegális migrációt. Ha lakatost se támogatod, akkor pedig homofób is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!