Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek mi baja van...

Az ellenzékieknek mi baja van a Fidesszel?

Figyelt kérdés

Papolnak itt mindenről, de ugyan úgy loptak/lopnak, csalnak, hazudnak. Csinálják a tüzet, próbálnak mindenkit lejáratni. Pedofilokat is csak addig ítélik el, ha fideszes, de Lakatos Márkot nagyra tartják és mosdatják.

Kettős mércét alkalmaznak. Támogatják a bevándorlást és többre tartanak egy bűnöző migránst mint egy őslakos ápolónőt, aki 30 évig szolgálta az embereket.

A nőket is csak addig tolják, amíg a fehér férfiakat kell szapulni, mert előreengedik őket at ajtónál. Persze az nem számít, hogy a migránsok mennyit zaklatják a nőket.

Utálják a magyarokat, örülnek, ha egy magyar sportoló lesérül vagy epilepsziás rohamot kap(Szalai Ádám) vagy épp Magyarország valamilyen módon ráfarag.

Akkor mit akarnak?

ma 08:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Neked már mindegy, te elvesztél.
ma 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Állatvédő vagyok, én csak a zebrákat és az Antilopokat féltem.
ma 08:39
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
2: Mondjuk egy állatmentő alapítványtól, amely öreg zebrákat gondoz, talán nem kéne.
ma 08:43
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Troll vagy. Ilyen hülye nincs.
ma 08:44
 5/14 anonim ***** válasza:
15%
Az a bajuk hogy sikertelenek és ezért a Fideszt okolják
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom feltűnt-e, de az "ellenzéki" nem egy tömb.

Én pl nem támogatom se az illegális migrációt, se Lakatos Márkot. Nem utálom a magyarokat, eszembe se jut kárörvendeni, ha egy magyar sportoló megsérül.

Ellenben a fidesz politikája számomra vállalhatatlan. Mellesleg most a fideszed alatt estefelé olyan arab hordák szoktak járkálni tömegbe verődve, hogy nőként nem egyszer szabályosan féltem.

7/14 anonim ***** válasza:
3, a zebrák lehet, de az Antilop, akkor is kényes egy állat, akire több figyelem kellene.
ma 08:47
 8/14 A kérdező kommentje:

"Az a bajuk hogy sikertelenek és ezért a Fideszt okolják"

Igen, én is így látom. Nem tud mibe belekötni, beleköt hát abba, hogy Szalai nem rúgott gólt és bebeszéli magának, hogy na majd a következő párt. Nem esik le neki, hogy ha eddig semmirekellő volt, mindig is az marad.

ma 08:49
 9/14 A kérdező kommentje:

"Nem tudom feltűnt-e, de az "ellenzéki" nem egy tömb."

Nem tudom feltűnt e, de ezek szerint fideszes és náci vagy, ha nem támogatod az illegális migrációt. Ha lakatost se támogatod, akkor pedig homofób is.

ma 08:50
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Lop csal hazudik pedofil uszít lezüllesztette Magyarországot az EU utolsó helyére a teljesség igénye nélkül ennyi.
ma 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!