Sebestyén Janka miért nem ment el a Harcosok Klubjába(ra)?
Figyelt kérdés
Miért csak egy videoüzenet volt róla, miért nem tudott eljönni személyesen is ahogy a Filep Dávid, Bohár Dániel, Apáti Bence is tette. Azt most hagyjuk is hogy mennyire cringe volt az egész (végignéztem) de a legjobban ez zavart. Szeretem hallgatni ahogy beszél, finom kedves lágy hangja van és amúgy is egy gyönyörű fiatal nő. Miért nem ment el? Miért az Apátit meg a Bohárt kell nézni?tegnap 14:46
2/6 XXXBalazs 

válasza:

"gyönyörű fiatal nő"
Nem szoktam senkit sem bántani a kinézete miatt, de na:
Hogy miért ment el? Mert helyezkedik.
3/6 XXXBalazs 

válasza:

Hogy miért NEM ment el, arra meg az a válasz, hogy Janka drága épp egy forgatáson volt, amit nem akart otthagyni.
4/6 anonim 

válasza:

Janka furcsa egy ember. Nem egy szép nő, de mégis van benne valami vonzó.
Emberileg nem szimpatikus, de mint nő, bejövős.
6/6 anonim 

válasza:

Persze itt csak a saját véleményemről beszélek. Elfogadom, ha valakinek nem tetszik a csajszi.
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!