Szerintetek ez nem furcsa?
Én elég független voltam végig. Még is azt láttam mintha Orbán Viktor megkönnyebbült volna a záró beszédén. Mintha előre tudták volna, hogy váltás lesz. Nem hülye a Fidesz...lehet, hogy tudnak valamit? Olyan túl egyszerűen ment ez az egész. Vajon tényleg belefáradtak már már és csak "hatalomátadás" az egész?
Lehet én látok bele sokat. Szerintetek?

válasza:

válasza:

válasza:Péter úrfi csak a brüsszelitákkal van jóba.
Mindenki más keresztbe fog neki tenni.
Az oroszok nyilván ott fogják gáncsolni az ukrán barát Tiszát ahol tudják ez nem kérdés.
Ez az USAból sem jönnek majd a beígért fejlesztések és támogatások.
A törökök sem rajonganak a globalistákért.
Így kb. marad Péternek az amúgy is szakadék felé robogó EUs vonat!

válasza:

válasza:Az a durva,hogy Orbán tényleg nyugodtnak tűnt,de mindenki más aki körülötte volt azok be voltak ijedve.
Ott volt lázár tördelte a kezét remegett,és arcán félelem volt kiülve,semjén szó szerint mintha pánikolt volna,rogán ő konkrétan bujócskát játszott egy másik ember mögött próbált elbújni,mintha ott se lenne

válasza:“A kormányzás terhe nem nyomja a vállunkat”
Orbánnak egyre jobban beszűkült a politikai tér, ha megnyeri csak még kilátástalan a helyzetbe kerül az ország. Szerintem ezt pontosan tudta, ahogy azt is, hogy szerencsére veszíteni fog, szóval simán lehetett valóban megkönnyebbült.

válasza:Ezek spekulációk. Azért én nem úgy ismerem a csüngőhasút, mint aki jó szívvel adta volna át a hatalmát, de az biztos, hogy ők már rég látják a valódi számokat (nem azokat, amikkel a szavazóikat etették, Mráz Ágoston Sámuel keze által), tehát volt idejük beletörődni.
Amúgy el tudom képzelni, hogy valahol 0rbánnak is sok már a moszkvai dirigálás, csak súlyosan zsarolják Moszkvából, Szijjártov pedig rajta tartja a szemét. Egyáltalán nem lehetetlen, hogy fizikailag is fél, a saját vagy a családja életével fenyegethetik, vagy azzal, hogy nyilvánosságra hozzák a bűneit.
0rbán putyin halálos öleléséből már nem tud kibújni, de lehet, hogy annyira ő sem élvezi, amennyire a fidióta birkáinak kénytelen volt eljátsszani - így bizonyos értelemben, bár imádja a hatalmat, valahol megkönnyebbülés is lehetett neki, hogy Magyar Péter veszi át a kormányrudat, aki helyette végzi el a veszélyes munkát, amihez ő már túl gyáva, túl korrupt és zsarolható: eltávolodni kicsit Moszkvától.
Az nem véletlen szerintem, hogy Szijjártov nem volt ott a bukási beszédén...

válasza:

válasza:

válasza:semennyire nem furcsa. kinek nincs adata, annak lehet.
Hogy képben legyél. Orbán nem gonosz, hanem kényszeressé tette a primitív apja. Ő mindenáron meg akar mutatni. Ehhez pedig lopni kell. Később rabolni. Még később bármi áron elvenni. itt tartottak.
Azt sem tudja befolyásolni, mivel ehhez sok ember kell, csapat kell. Ám ilyen helyre a hiéna természetű csürhe megy. Na az már gonosz. Na, annak már ingyen kell sok pénz. Ugyanis megkeresni nem tudja, nem ért ez semmihez, csak a szájlaláshoz. Ahhoz viszont nagyon.
Most pedig az adatok. a 16 év alatt elvettek körülbelül 3-4 évi GDP-t, országos összterméket, ez nagyjából százezer milliárd forint. Ennyi hiányzik a gazdaságból. Jó részét elherdálták kivagyiságból. Jó részét tönkretették, visszacsinálása sok év és háromszor annyi. Tönkretették az egészségügyet, az oktatást, az emberek lelkét is. Több mint félmillió kivándorolt (migráció, csak azért nem illegális, mert a jók mentek, kellettek). Itt maradt, aki nem tudott menni, vagy pénze nem volt, vagy nyelvet nem tudott, vagy szakmát. Vagy egyiket se. Ezért gagyi itt minden, a kereskedelemtől kezdve, akárhová nézünk. Túl sok a tudatlan, ez a többség a demokráciában gyilkos. Sokan azért mentek ki, mert itthon nem hagyták őket minőséget csinálni. Például egy vízvezetékszerelőnek magyaráztam, mi a probléma a lakásomban, nem értette. Abszolút őszintén mondta, de hiszen ezt mindenütt így csinálja. Most hogy mondjam neki, pajtás ettől szar az ország.
Orbán okos ember, csak rossz céllal. Ő pontosan tudta, annyi rossz hitelt vett fel, hogy mondjuk egy éven belül csődbe megy az ország. Nincs ám miből menteni. Azt is tudta, mivel őt a manipulált társadalom mindig megválasztja kétharmadra, ezért őt kizárták az európai döntéshozatalból. Nincs Putyin szolgálat. Azt is tudta, az európai bankszövetség döntést hozott (kormányaik tudtával), hogy ha hatalomre kerül, hiteleit kamatát 6%-kal növelik. Azt is tudta, az évi 2-3 ezer milliárd eurót (1000 milliárd forint) nem kapja. És főleg azt tudta, ha most félreáll, akkor helyette hozzák rendbe, amit tönkretett. Ezért gratulált már két órával előbb Magyar Péternek. És Magyar Péter azért nem vágott vissza az eddigi sértésekért és hazugságokért, mert tudta, Orbánnak segítenie kell, hogy a fideszes réteg is fogadja el őt. Különben nem tudja végrehajtani, amit kell. És hogy mit kell, azt csak a manipulált társadalom nem tudja.
Azt kell észrevenni, ha nem cseszik el, akkor most kegyelmi állapot van! Ha Magyar nem bosszul (csak a bűnösöket, de ott is csak a visszavehető pénz erejéig), akkor hagyják dolgozni, esetleg ők is dolgoznak. Ha Magyar most nem bántja Orbánt, akkor az kénytelen segíteni. És erre szüksége van. Vegyük észre, Orbán szidta de nem bántotta Hadházyt, pedig az nagyon csípte a szemét. Miért nem bántotta? mert ez volt a nem létező demokrácia példája. Teheti, nem bántuk, mert ez a demokrácia. És ugyanezért fog segíteni Orbán. Utána mondhatja: lám nem ment csődbe az ország, pedig mondtátok (igen, mert ő nem kap 3000 milliárdot, és muszály lopnia). Lám én ilyen nemes vagyok, segtek ellenzékben, pedig ti nem (igen, mert emiatt nem esik szét a pártja, és van hol maradnia, megtette már többször is ezt, rosszabb helyzetből).
Tehát furcsaság nincs, szakértelem van.
Kapcsolódó kérdések:
Szóval van egy fiú, aki az osztálytársam, és az elmúlt kb. 3 hétben elég sokat beszélgettünk, úgy hogy ő jött oda hozzám, és a legjobb barátnőmhöz, így voltunk hárman. Elég jófej, meg minden, ma elhívott engem meg a barátnőmet éjszakai fürdőbe, hogy szerdán lesz és...
Egyszer csak a kutyám elkezdett a fűben valamire ugatni, de nem láttam, hogy mire. Majd észrevettem egy furcsa lényt. Kb olyan vastag és hosszú volt, mi t egy hüvelykujj. 2 nagy fehér gülü szeme volt, és a szája egy cápáéhoz hasonlított. Fekete a színe és nyálkás...
szerelmes belém énis belé és még nem akar járni (nemtom miért)aztmonta h majd nemsokára és beszélni nem beszél velem mert "zavarba jön" ő monta amikro oda hivom nem jön oda mert "zavarba jön" és akkor azért sir msn en h miért enm beszéltünk??? ma is el hivtam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!