Szerintetek ki mondja az Újévi beszédet a közmédián 2027.01.01-jén?
Figyelt kérdés
Vajon Sulyok Tamás vagy valaki más? (egyáltalán köztársasági elnök fogja megtartani). Tudom, messze van még, de hát ideér egyszercsak.ápr. 30. 02:30
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Ursula is mondhatna valami újmarxista beszédet, 3,3 millió ember végülis erre szavazott.
3/7 Atis26 

válasza:

válasza:Sulyokot addigra már biztosan kivágják.
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Szerinted Sulyok Tamás K. Elnök lesz még akkor?
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Tökmindegy, senki nem nézi-hallgatja. Bulizunk, pukkannak a pezsgők!
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Radnai Márkra tippelnék. A pártelnök legmegbízhatóbb társa a kezdetek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Fideszesek és Tiszások!
Szerintetek hibázott a Fidesz, hogy elvesztette a választást? Ha igen, miben?
Talán hülye kérdésnek tűnik, de mostanában egymás után nyilatkozzák a Fidesz prominensei, hogy nem értik, és nem látnak hibát. Nekem ellenzékiként (már a Fideszhez képest) vagy 12 éve kialakult az egyre romló véleményem a Fideszről és szerintem a többségnek...
Fidesz-DK-Mi hazánk koalíció lesz áprilisban?
Szerintetek meg lesz a Tiszának a 2/3?
Fideszesek!
Szerintetek hogyan lehetne leváltani a Fideszt?
Mik az erősségei és a gyengeségei a pártnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!