Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tiszások miért nézik le az...

A tiszások miért nézik le az alacsonyabb végzettségűeket?

Figyelt kérdés
Pl technikum érettségi befejezett 8 osztály gazdasszonyképző stb
máj. 21. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Szó sincs ilyenről.
máj. 21. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Sok "szakival" beszéltem már, aki azt hitte, hogy megvan a józan paraszri esze, meg hogy mennyire osmeri a világot, de ennek ellenére nagyon butàk voltak, pl összeesküvés-elmèletekben hitték, nyomatták a szèljobbos propagandát, stb. A gyatra helyesírásról, kulturális, szellemi igénytelenségről nem is beszélve.

Sok embernek nincs önkritikàja.

máj. 21. 14:39
 3/6 árokpart ***** válasza:
60%
Ki néz le bárkit is pláne a Tisza? Szerinted Magyar Péternek van ilyesmire ideje, hogy azzal foglalkozzon, hogy kinek milyen végzettsége van és minősítse? Egyszerűen nem is értem.
máj. 21. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Miből gondolod, hogy lenézi? Kérlek csatolj (ma már kormányzati) megnyilatkozásokat, ahol lenézik ezeket a személyeket.

(Bár azt azért megadom, hogy az, aki valóban csak 8 osztályt -vagy annyit se- végzett és ilyen 80 évnél fiatalabb, az azért valahol lenézhető személy.)

máj. 21. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Aki 90 előtt elvégzett 8 általánost az lényegesen többet tud mint egy ma végző diplomás.
máj. 21. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézik le, ők is a Tiszára szavaztak nagy számban. Az a szoclib óellenzék volt, aki szidta a nemdiplomásokat.
máj. 21. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Ha már egy egyetemet végzett ember, kénytelen lentebb adni társkeresésben, akkor mi van az alacsonyabb végzettségűekkel?

Hiába a tanulmány ha nem párosul a szépséggel, én vezetésen kívül máshoz nem értek, csak járművekhez :D Szeretek edzeni, motorozni, nyilván egy diplomás, 2 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező nő, nem engem fog talonban tartani.

Azok a lányok akik rosszabb családból jönnek, és alacsonyabb végzettségűek, jóval esélyesebb hogy alulértékelik magukat, ezért összejönnek egyszerűbb pasival?

Az egyszerűbb alatt azért értem külsőleg is és anyagilag is. Ez a kettő együtt jár. Azt vettem észre, hogy azok a nők akik jobb családból jönnek, jobb anyagi körülmények közül, azok függetlenül a külsejüktől és attól hogy ők mit tettek le az asztalra, jóval feljebb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!