Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek láttak már...

A fideszeseknek láttak már angol parlamenti vitákat?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem is, kedvenckéik viselkedésén miért nincsennek kiakadva?

Mondjuk lehet, hogy lehetett volna Péter kicsit nyugodtabb, de ezek a fideszes bohócok eléggé fel tudják még képernyőn is húzni az embert…, úgyhogy szerintem ez érthető..

Ha meg az angol parlamentet vesszük alapul, akkor ez (ahhoz képest, hogy amúgy nem volt akkora, amekkorrára felfújták), akkor felejtős.

máj. 27. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Én Tiszás vagyok, fenn voltam május 9-én is. De az én ízlésemnek is sok volt a tegnapi ülésen a személyeskedés. Majdnem mind a 6 órás parlamenti közvetítést néztem. Magyar Péter kicsit sok volt, túljátszotta a szerepét. Ez volt a benyomásom. Meg amikor odamegy Gulyáshoz. Forsthoffer Ágnes is mondta, hogy meg kellene őrizni a Ház méltóságát, az emberek nem erre adtak felhatalmazást. Maximálisan igaza van.
máj. 27. 07:16
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Az országjárásokon ez a hangnem, működött, meg jópofa volt, a május 9.-i bulin is jól állt ez neki, a Parlamentben viszont azért kell, hogy legyen egy színvonal. Polgári Magyarországot akartunk, az ilyen személyeskedések nem férnek bele, grimaszolás, meg odamegy a másikhoz, Gulyáshoz, leteremti.
máj. 27. 07:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen. De sajnos nehéz megállni normálisan vitázni a fideszesekkel, főleg azok után, amit 2 évet el kellett Neki szenvednie.

Nem, nem kell visszaadni, de azért időnként érezniük kellene a tőrődéstt.

máj. 27. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, de ez a magyar parlament és magyarok vagyunk. Nézhetjük összehasonlításképen az ukrán vagy a török parlamentet is, hát ahhoz képest végülis verekedésig nem fajult a történet... de ez a magyar parlament.

Hogy a nézőt/hallgatót felhúzzák, az érthető és megengedheti magának azt, hogy felhúzhassák, de miniszterelnökként ezt nagyon igyekezni kell takargatni. Félreértés ne essék, csípős kérdések, válaszok és viszontválaszok eddig is voltak a magyar parlament falai között, személyeskedések előfordultak és az sem újkeletű, már Horn idején is előfordult, (régebbről meg nincs emlékem), de ez most túllépett egy határt. Ne fogadjuk ezt el csak azért, mert ilyen van máshol is, vagy akár ennél rosszabb is. Ne fogadjuk ezt el azért, mert aki kapja ahhoz jó szót mi sem tudnánk intézni. Nem mi ülünk ott, hanem azok, akiket ezzel a feladattal megbíztunk és pont azért bíztunk meg mást, mert mi nem tudnánk azt csinálni, amit ők. Ha úgy végzik ezt a feladatot, ahogy mi is eltudnánk azt végezni, akkor nincs szükség rájuk. Akkor tudsz felnézni a miniszterelnöködre, ha bizonyos helyzeteket úgy visel, ahogy azt te nem tudnád, nem pedig akkor ha pont úgy viseli ahogy azt te is viselnéd.

máj. 27. 08:06
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Magyar Péter méltatlan a miniszterelnöki pozícióra, több okból;

1. A győzelmet is méltósággal kell viselnie.

2. Maffiázza azt a rendszert, azt a 16 évet, melynek 12 évig konkrétan részese és haszonélvezője volt.

3. Minősíthetetlen a viselkedése...ha valaki lopott, csalt stb, majd a bíróság folytat eljárást, ha jogszerű. Neki ott miniszterelnökként NINCS joga bűncselekményekkel vádolni azt, aki éppen szembejön.

4. Vegye tudomásul, a közjogi kereteket, még ha nem is szimpatikus neki, ez van.

máj. 27. 09:04
 6/7 A kérdező kommentje:

09:04

Méltatlannak nem mondanám Pétert, de máskor engedje el a provokációkat, hagyha, hogy kivergődjék magukat, majd megunják, aztán abbahagyják. Ha Péter beleáll, ezek a bohócok tovább fogjàk provokálni.

máj. 27. 09:56
 7/7 A kérdező kommentje:
*hagyja
máj. 27. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Fideszesek, bükszék vagytok a mélymagyar Rákay Philipszre aki volt olyan bátor, hogy a hanyatló nyugaton, a hemzsegő migránsokkal megküzdve egy angol...

Persze ehhez kellett a 7000 millió forintból készült Most vagy soha című filmremek elkészítésének vérverejtékes munkája is.

A fideszesek azzal védik Deutsch Tamás "angolját", hogy az EU Parlament hivatalos nyelve magyar is. Ez rendben is van, de akkor miért kellett...

Ezzel szerintem további felesleges szégyent hoztak az országunkra. Ha lehetett volna beszélni magyarul is, akkor mi a jó büdös francért kellett leégetnie így magát, hogy egy egész országnak is szekunder szégyenérzete legyen?

Fideszesek, titeket zavar, hogy Dr. Orbán Viktor Mihály nem beszél angolul?

Aki azt mondja, hogy "no migrants more in, those who are in should bring back" az nem beszél angolul, ez legfeljebb a részeg mexikói bevándorló szint. Vagy titeket csak Karigeri zavar? Kérdés, hogy az ő középfokú nyelvtudása hol van a mexikói migránshoz képest

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!